Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 雞旺奇遇 人渣奸商 大話西遊 升東擊西 假貨當真貨賣 還扮作受害

關閉 [複製鏈接]
各位愚人節快樂...
小堅 發表於 1-4-2010 11:19 AM

非常可取又貼切的CAPTURE,仲要係咁新既劇集.滿分
貼相都玩埋, 學d大大話, 真係好睇過晚上d 劇集.:71:

各位愚人節快樂...
小堅 發表於 1-4-2010 11:19 AM
個post仲未玩完:66:
我一直都有追呢個POST,特登為-此強帖留名而抽水,為免樓主要撐,所以講聲支持樓主...去報海關
呢道係討論區當然只係討論一番,絕無鬧交成份,再者我并沒有說過要分什麼對錯.
charming 發表於 1-4-2010 10:33 AM

你如果唔係要分對錯,
講既野點解咁樣:?
其實你係咪成日BID完唔覆人,講價,鬧人,收左錢唔寄貨:?
回復 176# charming
阿師兄!!我係返夜o架,睇黎你真係活係自己幻想空間。
係呀!!我又黎睇你有乜狡辨啦!!
樓主啊, 我不認為大家會認同該賣家的行為, 而在這裡發post讓不知情的c hing弟知道亦是善舉, 只是光不停推post, 在這"聲討", 也是無補於事. 未報海關的話請先行動...

我不在意樓主在老虎的負面評價, 而且若所述屬實, 樓主肯定是受害者. 可是倒過來看, 閣下最終也沒被騙, 而對方硬要送你一個負評, 你也奈他不何. 還是當作上了一課, 下次小心就好. 我不認為樓主不停推這post, 有關部門會因而行動...要是商品的發售商/廠商不作聲, 海關也不會貿然行動不是嗎?

對於其他c hing們的回應, 樓主認為不當的話就一笑之好了, 有些時候講多是會錯多的.
樓主啊, 我不認為大家會認同該賣家的行為, 而在這裡發post讓不知情的c hing弟知道亦是善舉, 只是光不停推po ...
手榴蛋包飯 發表於 1-4-2010 03:19 PM

多謝你的意見及一番言論,蛋包飯C兄.:77:,首先於呢個交易之中,我井沒有任何損失亦包括呢個不法賣家給我的負評,因為拍賣站已經確定了他賣的是百份百假貨,無容置疑,亦已撤銷該報復性的評分.最終,陪了夫人又折兵當然就係呢個立心不良的雙失賣家,名譽盡喪,此標提目的只是讓大家知道呢位奸商103的劣行而且.警惕一番.
多謝你的意見及一番言論,蛋包飯C兄.
charming 發表於 1-4-2010 05:48 PM

岩聽就多謝人 唔岩聽就話人又抽水又打手:78:

唔寫個服字都唔得喇:78:→

你家姐就可能有鼻敏感,我覆其他C兄,你又唔順眼黎抽抽水呀 我都贈返個"服":71:字比你 .,真係伯虎搭訕死唔斷氣..串爆你都大條道理.
我覆其他C兄,你又唔順眼黎抽抽水呀 我都贈返個"服"字比你 .
charming 發表於 1-4-2010 06:57 PM

我無話唔順眼咼:38:有邊句話我唔順眼:78:
係你敏感o者:78:

面就人地俾 架就自己丟:78: