Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 雞旺奇遇 人渣奸商 大話西遊 升東擊西 假貨當真貨賣 還扮作受害

關閉 [複製鏈接]
由我從第7頁開始發現你評分低, 個人既人格有問題, 之前所有人幫你,
而家個個人插你, 你話有無關呀!!

醒 ...
馬仔 發表於 1-4-2010 01:09 AM

我來意不是要人幫,目的只是要人知,你 又唔好講個個插咁難聽,只不過係有你加入之後增加左不少氣氛,你話同你有冇關,打手先生
如果我一句說話可以令咁多人打你,

証明左你真係本世紀"最底打的人"........:53:

我來意不是要人幫,目的只是要人知,你 又唔好講個個插咁難聽,只不過係有你加入之後增加左不少氣氛,你話同 ...
charming 發表於 1-4-2010 01:41 AM
如果我一句說話可以令咁多人打你,

証明左你真係本世紀"最底打的人"........
馬仔 發表於 1-4-2010 01:50 AM

而家個title可以用改一改,,,

雞旺(toysdaily)奇遇 人渣奸商 大話西遊 升東擊西 假貨當真貨賣 還扮作受害

估唔到toysdaily內會有類似高登既事發生....
頭像被屏蔽
樓主在yahoo給賣家的comment留下了此post的網址, 算是威脅嗎
hkshit 發表於 1-4-2010 03:37 AM

當然唔係,只係給其他準買家用作參考究竟我給他的負分,有沒有冤枉他在賣翻版的根據,我不做威脅這回事

聲咩討呀!!剩係睇你D劣評都唔慌有誠信得去邊,話個賣冢會上黎睇你Dpost,
尼D只係你0既幻想,你只係活o係自己世界,不切實際!!就算賣家有睇你0既post
又如何,人地啋你都有味,咪一樣照賣老番。
又要玩野又怕死!!不知所謂!!
聲討人變左俾人聲討,真係笑死人!!
話時話, 雞旺1樓不嬲都賣好多假野ga la, 就算唔知, 睇今次lee 款"小忌廉" 個盒上色咁差and 平就知假la, 唔係我駛咩用成hkd480.00買, 唔通樓主你第一次買玩具??????? 你o向o度聲討不如去雞旺門口派傳單la
我都笑死左成晚, 今早又笑過:34:

聲咩討呀!!剩係睇你D劣評都唔慌有誠信得去邊,話個賣冢會上黎睇你Dpost,
尼D只係你0既幻想,你只係活o ...
胡勒奇 發表於 1-4-2010 08:34 AM
無錯, 真係有邊個唔知皆旺係老番"天堂", 唔識就應去d有信用既店鋪或大鋪.

就聽呢位人兄講, 你去皆旺派傳單做你所謂既"聲討", 咁樣比較實際:58:

話時話, 雞旺1樓不嬲都賣好多假野ga la, 就算唔知, 睇今次lee 款"小忌廉" 個盒上色咁差and 平就知假la, 唔係 ...
ginjima 發表於 1-4-2010 08:49 AM
尼D只係你0既幻想,你只係活o ...
胡勒奇 發表於 1-4-2010 08:34 AM

我就最鍾意有呢種人係道,熱鬧D又有氣氛,今日咁晏先黎出POST ,你咪琴日真係飲啤酒飲大左,定係安眠藥溝可樂呀奇兄,睇你久不久又黎抽下水,人格一定係超高尚,不愧為TD抽水成員之一,.玩啦!唔好比佢停,

哇,真係好睇過劇集:shiny:
如果間野真係賣老番,仲屈人,真係好狗,不過呢D只係樓主講,
而YAHOO唔少人亦話樓主成日BID完唔要,收人錢唔寄貨,用各種方法騷擾人,屈番人轉頭,講價,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
真相連福爾摩斯都未必搞清:he:
既然樓主話大家要分清對錯,咁各位大大上YAHOO自行判斷啦
P.S.點解樓主你成日同人嘈大交,又要鬧人鬧到咁:?
       點解你話人講大話,但係你咁多負評比人一齊話你成日講大話:?
話時話, 雞旺1樓不嬲都賣好多假野ga la, 就算唔知, 睇今次lee 款"小忌廉" 個盒上色咁差and 平就知假la, 唔係 ...
ginjima 發表於 1-4-2010 08:49 AM

呢位C兄似係路過,建議不如先爬文後發言,如果我唔知隻野係假,就一早買左返屋企啦,再者我係上網BID,當初唔知賣主係雞旺搵食.明未
支持下先
哇,真係好睇過劇集
如果間野真係賣老番,仲屈人,真係好狗,不過呢D只係樓主講,
而YAHOO唔少人亦話樓 ...
manlok 發表於 1-4-2010 10:22 AM

呢道係討論區當然只係討論一番,絕無鬧交成份,再者我并沒有說過要分什麼對錯.

各位愚人節快樂...