Toysdaily 玩具日報

魔裝機神, 強勢復活~~~~P. 2有少少背境介紹

回復 74# Quentin
其實劇情上冇咩大分別,而GBA都有PP值.
不過PS2多左小隊,多左幾部新機(カイザー、ATR-1等),同易左.
回復  Quentin
其實劇情上冇咩大分別,而GBA都有PP值.
不過PS2多左小隊,多左幾部新機(カイ&# ...
強襲 發表於 26-3-2010 12:46 PM

真係易左好多∼∼∼∼:*
最近買了OG外傳,
不過唔多時間玩.........
最近買了OG外傳,
不過唔多時間玩.........
cybaster 發表於 26-3-2010 08:12 PM

OG外傳, 我反而最愛G凱撒, 好有勇者feel............

http://www.tudou.com/programs/view/Yg_5VFSv7Bs/
而繼魔裝機神後, 我200%希望出"超機人龍虎王"的相關故事..........
官網更新了~~
官網又update左, 喺"system"嗰度~~~~!!

勁~~~~~
而繼魔裝機神後, 我200%希望出"超機人龍虎王"的相關故事..........
Quentin 發表於 27-3-2010 10:05 AM

龍虎王應該有點難......畢竟太多黑歷史同機體太小......
龍虎王應該有點難......畢竟太多黑歷史同機體太小......
CIIA 發表於 9-4-2010 01:23 PM

唯有繼續煲OG, OG外傳同漫畫"龍虎王傳奇"了..............:unhappy:
講故事的話 我想佢地快D補完返
原 特殊戰技教導隊 果D 0既故事細節0既外傳編主玩
想知 贊卡 同 艾爾撒姆 0既過去 故事 同做0靚仔時0既野呀 :D:D
從第二彈PV已知無語音了....................

但畫面就非常正呀~~~~
回復 86# cybaster

最後部古籣修出黑洞炮,真係超正.
之後見正樹出火鳯凰,心諗唔係呀!片頭未出左囉又出!點都諗唔到變左cybird.
眼鏡廠你係有一手既.
官網再度更新,
初回限定竟只是一張卡.....................
溫馨提示, 下星期四出喇~~~~~~~
溫馨提示, 下星期四出喇~~~~~~~
Quentin 發表於 17-5-2010 11:07 AM

可惜我老婆霸左部nds~~~唔係都會玩~~~:34: