Toysdaily 玩具日報

查看: 14961|回復: 70

[其他] 今日去ht接收ironman bd ver 

今日見放假, 上去熱玩具拿 ironman mk3 bd ver.
入去時見有個客係右面角落頭不斷將2盒的散件換成一盒。
而當自己問 "許志安"個頭係味同之前唔同左,
佢就話我講果個sample頭雕冇係店中或官網出現過
(下?? 咁我9月訂果陣時係店外見到的奠非係幻影? 定見鬼?)
根住我問 "奶" 週登過果個sample頭雕架喎~~~~
佢解釋係奶周自己整的, 唔關佢地公司事.
最後好囂咁講, 唔滿意可以退訂..............

在下想各位幫忙, 搵下有冇櫥窗影過/官網影左之前有sample頭雕的相片,
証明在下當日的確沒有眼花. 有勞.
:76:果個頭又真係好似無show過出黎!不過唔多肯定
果個頭又真係好似無show過出黎!不過唔多肯定
大舊金 發表於 21-2-2010 02:29 AM

但我記憶中真係見過頭雕先訂, 因為我之前已經買左mk3.
好憎"許志安",我星期5係ht 等個朋友,
所以試玩,玩左一陣,就發覺條友係到啤啤下,....:53:
好似驚人偷野咁,,,,,,,,,,,,,:42:
但我記憶中真係見過頭雕先訂, 因為我之前已經買左mk3.
黃金雙子薩卡 發表於 21-2-2010 02:31

:76:等我摷下d舊圖睇下有無先

如果個sample頭雕真係 "奶" 週自己整的, 咁 "奶" 週就真係要出 figure, HT 都要收當la.
否則許志安比人插到頭暈, HT會在 IRONMAN 事件上再加多一項"吹水"笑話.
我想 HT 老闆都係時候出黎講番D野.
係呀 右上角果個都係Figure王自己整架:38:
回復 1# 黃金雙子薩卡

佢解釋係奶周自己整的, 唔關佢地公司事. <--- 奶周咁勁自己雕頭? 呀安仔唔好吹得就吹好bor  {:2_125:}
回復  黃金雙子薩卡

zombie 發表於 21-2-2010 04:00 AM

咁既說話都講得出...............
搵鬼信
個面罩真係唔知點解要整到咁肉酸...
個面罩真係唔知點解要整到咁肉酸...
Jimy 發表於 21-2-2010 04:17 AM

愈來愈無誠意,,,,,,,,,,,,,,:42:
最後好囂咁講, 唔滿意可以退訂..............

I think you should definitely report this to Hot Toys Headquarter / Facebook about their sales' attitude, and lame excuses. You should also get "許志安's" actual name when reporting this.

It's already bad that they reused a sculpt of a previous product, but it's another thing for their sales to give such stupid comment, and to show such badass attitude.
樓主真係要 forward 個 post 去 "奶" 週對質下, 唔係安仔真係死得不明不白la...
好明顯在LEE件次係是但一方有人講大話.
咁串我一定退訂........之後買番就一件事.......:53: