Toysdaily 玩具日報

[其他] 今日去ht接收ironman bd ver 

冇....
但你可以兜口兜面同佢老闆提出意見....不過根本冇 lee d 人存在, 我地最叻只會在這裡講...haha
skyline34 發表於 21-2-2010 11:27 PM

其實邊個係boss???

應該問,門市話事人係邊個?~
其實邊個係boss???

應該問,門市話事人係邊個?~
barrybaby 發表於 21-2-2010 11:29 PM

harwood 係boss, 你可以check 番post, 之前有師兄post 過佢篇專訪

重有阿"志安" 叫frank, 平時老板娘都會坐鋪幫手,

阿志安哥明顯係求其又無管鋪經驗, 重有另一邊display 櫃都有問題...d 貨擺左幾個月都係一樣.....
而家個case,就好似去茶記叫干牛河,你竟然出左碟菜原肉片河
原來冇晒牛肉,又唔一早開聲叫我order第二樣, ...
K66 發表於 21-2-2010 07:56 PM

我理解個情況同時序有d吾同..(吾係指樓主)..依架係你預先比訂order碟獨有秘製牛河,到你當日再打去confirm今晚同女友來食佢先話無,跟住老細同你講番"你前文中的對白同",現只有獨有秘製肉片河,你話吾食la,又駡、話未必比錢,仲要老細退返訂,走去投訴完一大輪,最後走去窗口睇到實物,人地食得好開心,就返去叫佢比碟肉片河你ok la,你食完走後又繼續駡...呢個係我純個人理解...

駡、投訴、當然無話有問題..我個人只係覺得有d over左姐~anyway,佢擺明就係偷鷄,佢亦用好差態度話比返訂你,你不滿佢態度及手法,對佢表達最大不滿就係吾食,谷住度氣食,食完又谷,何必呢,當然有人好想食河粉,吾食吾得,明白,我只係想話既然甘想食,嘈完之後開開心心食就算吧~
anyway我想說的只是這樣~~
我理解個情況同時序有d吾同..(吾係指樓主)..依架係你預先比訂order碟獨有秘製牛河,到你當日再打去conf ...
takeshi 發表於 22-2-2010 12:13 AM

最慘係牛河價錢, 肉片河o既味道....:no:
聽日要去換, 膊頭塊蓋一開就甩, 應該係膠水 "chee" 得唔好, 同埋有戰紋個mask唔fit "cup" 上去之後側面好大條gap
今日見放假, 上去熱玩具拿 ironman mk3 bd ver.
入去時見有個客係右面角落頭不斷將2盒的散件換成一盒。 ...
黃金雙子薩卡 發表於 21-2-2010 02:21 AM

你無眼花!我9月在HT店見到個dispaly就即時去訂的!!!!!他講大話!!!!頂!!!!!
所以而家政府都叫我地訂野前, 停一停, 想一想.
總之有乜幫親 / 問題, 我只會搵老板娘......:45:
總之有乜幫親 / 問題, 我只會搵老板娘......
roystoy 發表於 22-2-2010 01:25 AM

佢係到就好....
但,好多時都唔見佢..
我理解個情況同時序有d吾同..(吾係指樓主)..依架係你預先比訂order碟獨有秘製牛河,到你當日再打去conf ...
takeshi 發表於 22-2-2010 12:13 AM

其實駡和投訴都係在於這討論區, 由此至終都冇人去HT投訴過, 唔算 over左.
講咁多都係得個講字, 最重要係HT未來出貨唔好再係咁, 唔好再吹水, 說明LICENSE情況....
講咁多都係得個講字, 最重要係HT未來出貨唔好再係咁, 唔好再吹水, 說明LICENSE情況....
skyline34 發表於 22-2-2010 01:32 AM

i hope~
之後經過門市有時間, 睇下display之餘, 都要影下相, 記錄下.

kiwi_6255 發表於 21-2-2010 04:08 PM

哩個係HJ自己整架~~:66:
HJ 有LICENSE咩?