Toysdaily 玩具日報

[其他] 今日去ht接收ironman bd ver 

其實真係吾明,都入左貨,即係滿意、ok先入,仲駡、查來做乜...查到吾係的話係咪退返比佢?

退訂之後又買返?有幾多之前又駡之後暗地又買返?算把la~比我就開開心玩算la~

如有得罪見諒~
其實真係吾明,都入左貨,即係滿意、ok先入,仲駡、查來做乜...查到吾係的話係咪退返比佢?

退訂之 ...
takeshi 發表於 21-2-2010 01:22 PM

其實同玩件玩具冇關, 玩唔玩件玩具, 開唔開心, 係你鐘唔鐘意件玩具有關.
而家討論的係有人'吹水', 同買 IRONMAN 玩係2回事.
HT 的誠信去左邊? 點解老闆可容許下面'吹水'?

退訂之 ...
takeshi 發表於 21-2-2010 01:22 PM

我也是~自己覺得買了之後其實就不用去想那麼多了..:58:
不過自己前年也是被這家公司公布dx joker的做法氣到
所以已經一年多沒買該家公司產品了...
反正想想也不差我一個客戶:38:

退訂之 ...

This is why their sales' attitude and services are getting worst and worst (it was never good to begin with). Everyone is taking the "算la" approach, which means they can do whatever they want.

樓主,各位..小弟我鍾意間唔時拿部相機去影下店舖的靚靚櫥窗(始終櫥窗擺設期期唔同,尤其HT,影低留念下都好~)以下就是小弟當時睇完milk後兩天,走去HT HUNTER影下的,還挺熱辣辣,看大大們比較~

HT呀HT,唔係又話我話你,其他野我唔多講啦,今次淨係同你講個VIP爛鬼頭,都同你之前板個頭有出入啦~仲兜
吼~~~~~~~~~~~~~
其實同玩件玩具冇關, 玩唔玩件玩具, 開唔開心, 係你鐘唔鐘意件玩具有關.
而家討論的係有人'吹水', 同買 ...
skyline34 發表於 21-2-2010 01:40 PM

我諗佢地成班都係"自己人"la....
而且又獨市,,,,,,,,,,,真係冇計.......
我諗佢地成班都係"自己人"la....
而且又獨市,,,,,,,,,,,真係冇計.......
barrybaby 發表於 21-2-2010 02:37 PM

咁又係, 當老闆唔係到, 安仔仲打曬'色'tim.....真係冇佢乎.....
樓主,各位..小弟我鍾意間唔時拿部相機去影下店舖的靚靚櫥窗(始終櫥窗擺設期期唔同,尤其HT,影低留念下都好~) ...
fruitswai9 發表於 21-2-2010 02:28 PM

Wah... lee 隻好正 ar.....比多一千都買.
起碼唔會對稱戰傷, 紅色都同電影差不多,
其實隻紅色唔係咁難做, 唔通又係 license 問題, 唔approve 隻色, 要改用'法拉'紅?
Wah... lee 隻好正 ar.....比多一千都買.
skyline34 發表於 21-2-2010 03:06 PM

小弟借用大大的相,做左個小對比,,,:38:

個辦,,,做得太正了,,,,,
頭像被屏蔽
回復 24# barrybaby

本來好滿意 ,但依家睇番落訂當日個display ,真係火都o黎 !!!
樓主,各位..小弟我鍾意間唔時拿部相機去影下店舖的靚靚櫥窗(始終櫥窗擺設期期唔同,尤其HT,影低留念下都好~) ...
fruitswai9 發表於 21-2-2010 02:28 PM

唉~~~呢隻"原版"已是回憶了!:79:
ps:我都一樣睇到火都黎~:*
唉~~~呢隻"原版"已是回憶了!
ps:我都一樣睇到火都黎~
deviljamie 發表於 21-2-2010 04:52 PM

諗留轉頭,,真係唔明......
同辦差咁遠都夠譫死出貨,,,,,,,
HT.........:56:
而家討論的係有人'吹水', 同買 ...
skyline34 發表於 21-2-2010 01:40 PM

我知,但我就係指正正質疑呢2樣野真係可完全分開?就係你明知吹水,最後吾對辦,但都最後都照比錢support佢ge,即係都接受吹水後不對辦ge貨la,甘都吾係問題,但又不斷責駡,係我吾太理解呢個心態姐,可能因為我身邊個friend就係甘,之前係我面前狂駡HT,最後又係比千萬個理由自己去比錢...仲要飛住去提貨