Toysdaily 玩具日報

BM系列研討大會 - 響鬼駕到!! - P.21 你隻響鬼可好嗎??

原文章由 FujiB 於 7-12-2006 12:27 AM 發表
我... 重未開...

開一開check下穩陣D bo..:^
希望到時高手們可以將響叔變回原來面貌啦!
原文章由 天馬流星拳 於 7-12-2006 12:52 AM 發表
響叔實在後生左d喎. :)

其實叫就叫大叔(港人同佢改ge 姐,因為平成 “主角rider”最大係佢)..細川茂樹都係三十一、二歲之麻..戲入便設定都係31歲..!...隻figure面相配30歲..都吾係好young姐…:shy:

[ 本文章最後由 takeshi 於 7-12-2006 01:07 AM 編輯 ]
原文章由 takeshi 於 7-12-2006 01:05 AM 發表

其實叫就叫大叔(港人同佢改ge 姐,因為平成 “主角rider”最大係佢)..細川茂樹都係三十一、二歲之麻..戲入便設定都係31歲..!...隻figure面相配30歲..都吾係好young姐…:shy:

諗返又真係喎, 謝謝大大提醒.   :)
原文章由 天馬流星拳 於 7-12-2006 01:12 AM 發表

諗返又真係喎, 謝謝大大提醒.   :)

吾好講提醒甘嚴重..:shy:~~大家分享下ma~:)

[ 本文章最後由 takeshi 於 7-12-2006 01:18 AM 編輯 ]
響大叔睇辦已經唔係幾得,實物就真係怕會....所以我暫時決定唔訂,出左先考慮買唔買,最多貴D買現貨.
原文章由 K66 於 7-12-2006 04:46 發表
響大叔睇辦已經唔係幾得,實物就真係怕會....所以我暫時決定唔訂,出左先考慮買唔買,最多貴D買現貨.

對好似我同takashi d 咁既死仕, 已經...
原文章由 FujiB 於 8-12-2006 00:29 發表

對好似我同takashi d 咁既死仕, 已經...

我都係猛士黎架!!但唔想亂使錢住.先應付左響鬼先.
原文章由 K66 於 8-12-2006 00:34 發表

我都係猛士黎架!!但唔想亂使錢住.先應付左響鬼先.

歡迎你呀takeshi~~ 真係洗得好甘下呀d BM...:sad:
原文章由 FujiB 於 8-12-2006 00:38 發表

歡迎你呀takeshi~~ 真係洗得好甘下呀d BM...:sad:

其實我好衰,個心想香港廠有人做同人大叔頭,咁我就唔使買多隻figure....
arm arm 都開左黎玩 (不過無mug時間同佢影靚相,只係就咁display一張...)

除左個頭白色部份有少少脫色之外,都無mug問題,幾好丫,不過都同意好多人講,頭盔隻綠色太青~

BM 下一個係...Kabuto~!

(遲D補大圖~)

[ 本文章最後由 人仔貓 於 23-1-2007 09:58 AM 編輯 ]
!!!looks good~~!!
KABUTO!!!  I had predicted that next.

I think I should buy........:no::ice:
幣Kabuto.....又中!!:die::die: