Toysdaily 玩具日報

BM系列研討大會 - 響鬼駕到!! - P.21 你隻響鬼可好嗎??

I think fans should wait for 裝甲響鬼 instead.

[ 本文章最後由 ultimatekuuga 於 1-12-2006 08:22 AM 編輯 ]
原文章由 人仔貓 於 30-11-2006 23:31 發表

咁我想知2號個body身高係咪真係唔同一號的呢~?

真係要law到2號時拍埋對對...
原文章由 ultimatekuuga 於 1-12-2006 08:19 發表
I think fans should wait for 裝甲響鬼 instead.

I will wait for it !!
到左依家,隻2號都未到手...
究竟二號幾時到呢. :no:
原文章由 人仔貓 於 30-11-2006 11:31 PM 發表

如果一樣就該煨law..要自行加高..:ice:

甘你張圖係?因我想儲返呢D鬼圖( real book)
是《Figure王 108》~

還有些舊圖 for your ref.:-

紫響訂左啦,....紅響又好想要.....但係好貴呀....
出咁多隻色都唔知邊個pk惗出黎......好彩係夏天同平時兩隻色,
如果有4季就pk啦.......:DD
原文章由 neo.L 於 2-12-2006 02:00 AM 發表
紫響訂左啦,....紅響又好想要.....但係好貴呀....
出咁多隻色都唔知邊個pk惗出黎......好彩係夏天同平時兩隻色,
如果有4季就pk啦.......:DD

我諗你未睇過響鬼了.........
重有好多鬼的
你pk了........
原文章由 人仔貓 於 30-11-2006 11:31 PM 發表

應該同dx 220一樣2號矮d的
原文章由 人仔貓 於 2-12-2006 12:38 AM 發表

thanks ar~~~~:)
原文章由 人仔貓 於 2-12-2006 00:38 發表

貓哥d相應該係scan吧~~~~ 太清了~~~~
偷圖~~:shy:

希望香港快d返啦~~:)
原文章由 N-age 於 2-12-2006 07:39 發表

應該同dx 220一樣2號矮d的

睇番the first,你地以為2號好似高D,其實真人演員計,1號黃川田比2號高野高1個頭有多,但變身後就好似冇乜分別.可能隻FIGURE想表現"力之2號"既肌肉,D手手腳腳睇落大隻D.其實應該一樣高

不過,其實有幾難改呢,除左對boot,腳掌parts同小腳接駁位係有3段身高調節既.你想邊隻高D都得.
5/12(本來係3/12..)圖片更新