Toysdaily 玩具日報

BM系列研討大會 - 響鬼駕到!! - P.21 你隻響鬼可好嗎??

原文章由 takeshi 於 28-11-2006 21:09 發表
官圖的疑慮解決了~紅響圖寫了是用metal 效果的材料~:shiny:

Metal效果... 我可以安心睡了...
原文章由 安魂曲 於 28-11-2006 23:08 發表
小弟都係睇TD多而中左12吋毒...唉...:o
不過諗住儲BM算了...因為睇佢應該主要出平成拉打...
不過紅同大叔呢對真係好貴...加埋差不多3隻金牛...:ar:
上個月先岩岩訂左響鬼...:sad:

BM好似仲會出牙島鋼牙...點算好:no:

點算好? 去訂吧,那麼樣你便不用頭痛了...
同埋大圖睇到額頭音叉個鬼樣都好清晰...

很高興(國語發音)~~
原文章由 人仔貓 於 28-11-2006 01:39 AM 發表

一張圖裏面全部figure中哂, 點算好:no::die::cool:
原文章由 FujiB 於 28-11-2006 11:27 PM 發表

點算好? 去訂吧,那麼樣你便不用頭痛了...

響鬼紅會訂既...大叔就放棄...冇咁多$$$$$...:sad:
原文章由 king 於 28-11-2006 23:37 發表

一張圖裏面全部figure中哂, 點算好:no::die::cool:

點算好? 去訂吧,全也訂吧,那麼樣你便不用頭痛了... (毒害網友中...)
原文章由 FujiB 於 28-11-2006 11:51 PM 發表

點算好? 去訂吧,全也訂吧,那麼樣你便不用頭痛了... (毒害網友中...)

過份~:shy:
愈睇愈正 ~
原文章由 takeshi 於 28-11-2006 09:01 PM 發表
人仔貓兄 thanks 圖ar~!!太正了~:no:
請問係今期hyper hobby 定figure王?

1月號 hyper hobby 都未出...不過估計到時應該都會有圖~ :he:

原文章由 安魂曲 於 28-11-2006 11:44 PM 發表
響鬼紅會訂既...大叔就放棄...冇咁多$$$$$...:sad:

大叔比真人後生靚仔左...冇左眉宇間果份滄桑感...

[ 本文章最後由 人仔貓 於 29-11-2006 04:25 PM 編輯 ]
我有一樣有關BM用的body既野想知好耐...
就係 The 1st 個大髀位唔知點解係拱左出黎...但響鬼就唔覺有,線條上靚仔左不少...
雖然響鬼大髀位都有件甲拱出黎,但留意 The 1st 拱出黎既位置係高好多的...
唔通大家用既係唔同body~?

[ 本文章最後由 人仔貓 於 29-11-2006 06:48 PM 編輯 ]
原文章由 人仔貓 於 29-11-2006 18:10 發表
我有一樣有關BM用的body既野想知好耐...
就係 The 1st 個大髀位唔知點解係拱左出黎...但響鬼就唔覺有,線條上靚仔左不少...
雖然響鬼大髀位都有件甲拱出黎,但留意 The 1st 拱出黎既位置係高好多的...
唔通大家 ...

1號唔覺,但如果係2號(見官圖)就好覺,因為話係跟真實既身型而整既 (不過我覺得唔跟重好,因為都好幾粗下...)
紫響件衫咁出色, 紅響真係要攪攪佢. 唔知紅響件 metal 紅出黎效果正唔正呢. :?:

[ 本文章最後由 天馬流星拳 於 29-11-2006 10:07 PM 編輯 ]
2號啊~~:no:
等得你好苦~~:sad:

(純粹想推...haha~)

[ 本文章最後由 安魂曲 於 30-11-2006 08:54 PM 編輯 ]
入紅響算數
原文章由 FujiB 於 29-11-2006 09:59 PM 發表
1號唔覺,但如果係2號(見官圖)就好覺,因為話係跟真實既身型而整既 (不過我覺得唔跟重好,因為都好幾粗下...)

咁我想知2號個body身高係咪真係唔同一號的呢~?