Toysdaily 玩具日報

BM系列研討大會 - 響鬼駕到!! - P.21 你隻響鬼可好嗎??

原文章由 king 於 27-11-2006 11:10 PM 發表
原本想入一對(紅響及人形), 但現在跑多左隻skyrider出來. 訂三隻, 銀包頂唔住:no:. 還是訂紅響+skyrider 算吧.:sad:

king兄仲有9個月(重要吾delay)..重有時間儲彈藥再訂ar~~:)
原文章由 takeshi 於 27-11-2006 11:15 PM 發表

king兄仲有9個月(重要吾delay)..重有時間儲彈藥再訂ar~~:)

你都幾毒下,竟然提我這個時間期限...:*
原文章由 king 於 27-11-2006 23:28 發表

不要錯過這個時限噢~~~~
原文章由 king 於 27-11-2006 11:28 PM 發表

吾係毒你….因為..我同你情況一樣(只係figure吾同)...:shy:唯一解決方法:sad:

[ 本文章最後由 takeshi 於 28-11-2006 12:21 AM 編輯 ]
加兩張 BM紅鬼 大點點的圖

《請 click 圖另開原大圖》

紅鬼 not my CoT,  純粹支持 B哥B嫂&小B~
原文章由 人仔貓 於 28-11-2006 01:39 發表

...

紅鬼 not 紅鬼 not my CoT,  純粹支持 B哥B嫂&小B~

有你既超正圖,實在令我睇得更清楚,感動中~~~~

代B嫂小B多謝你~~~~
大叔對我黎講係一定,絕對,必須買硬既item ^_______________________^
正呀~~~~~~~~~
原文章由 Superkeroro 於 28-11-2006 02:23 發表
大叔對我黎講係一定,絕對,必須買硬既item ^_______________________^
正呀~~~~~~~~~

無理由唔諗埋隻響鬼紅既~~~~~ (毒害網友中...)
原文章由 FujiB 於 28-11-2006 06:58 PM 發表

無理由唔諗埋隻響鬼紅既~~~~~ (毒害網友中...)

伸手入銀包中...............先發覺晒無錢..........
仲有隻SKY RIDER.................SKY RIDER..................SKY RIDER:sad:
紅鬼是用紫鬼中的應募券應募, 紫鬼下年2~3月先出, 有排都未截:)
原文章由 人仔貓 於 28-11-2006 01:39 AM 發表

人仔貓兄 thanks 圖ar~!!太正了~:no:

請問係今期hyper hobby 定figure王?

[ 本文章最後由 takeshi 於 28-11-2006 09:08 PM 編輯 ]
好毒既圖呀... 已中毒.. 已可以預測下年會幫medicom打工. :$:(:(
原文章由 chrisman 於 28-11-2006 08:10 PM 發表
紅鬼是用紫鬼中的應募券應募, 紫鬼下年2~3月先出, 有排都未截:)

尋日問過4月截訂:o
官圖的疑慮解決了~紅響圖寫了是用metal 效果的材料~:shiny:
小弟都係睇TD多而中左12吋毒...唉...:o
不過諗住儲BM算了...因為睇佢應該主要出平成拉打...
不過紅同大叔呢對真係好貴...加埋差不多3隻金牛...:ar:
上個月先岩岩訂左響鬼...:sad:

BM好似仲會出牙島鋼牙...點算好...:no: