Toysdaily 玩具日報

查看: 184667|回復: 333

BM系列研討大會 - 響鬼駕到!! - P.21 你隻響鬼可好嗎??

歡迎參與!! Welcome!!

[ 本文章最後由 FujiB 於 3-6-2007 12:17 PM 編輯 ]
迎接不久既將來 :

BM響鬼... 實在太正了... 真既一樣...

原帖由 FujiB 於 11-11-2006 05:23 PM 發表
BM響鬼... 實在太正了... 真既一樣...

佢真係唔錯 ... 不過如果想入晒 BM響鬼 .... 真係會入晒肉 .... :Q
暫時一隻BM都無, 因為唔太鍾意新既拉打, 亦估計BM條LINE應該用嚟出新拉打, 所以可見將來都應該唔會入手...

唯一對THE FIRST有點興趣, 所以都想知多啲, 例如素體同一般MEDICOM既分別, 請各位有入手既指教.
超仁開始收訂,可以分開訂,兩隻加埋3叉有找.

感謝某損友落毒通知,同takashi大佬瞓身仗義相助,已經訂了~~

圖from takashi :

官圖 :

補貼響鬼官圖 :

I hope I can get The First # 2 at the afternoon~~~~~~ :handshake:

Thx bro pics again and look forward to your The First #2 soon!  :)
原文章由 Douglas.M.Saint 於 26-11-2006 14:03 發表
I hope I can get The First # 2 at the afternoon~~~~~~ :handshake:

Thx bro pics again and look forward to your The First #2 soon!  :)

THE FIRST No.2 this afternoon?? Really?? So quick!! I guess I can only get it by the end of this week!!
官圖響鬼紅d色好似暗啞d...

原文章由 FujiB 於 26-11-2006 01:44 PM 發表
超仁開始收訂,可以分開訂,兩隻加埋3叉有找.

感謝某損友落毒通知,同takashi大佬瞓身仗義相助,已經訂了~~

...

多謝你通知我就真!估吾到蕉人今次比其他店快開始收訂,甘先得ka ma!訂左安心哂!:)價錢仲平左ar!

臨走時見到hyper hero古加黑紅金收訂:cool:…唉….:die:又出血!
原文章由 takeshi 於 26-11-2006 14:17 發表

多謝你通知我就真!估吾到蕉人今次比其他店快開始收訂,甘先得ka ma!訂左安心哂!:)價錢仲平左ar!

臨走時見到hyper hero古加黑紅金收訂:cool:…唉….:die:又出血!

今次你出血俾我多了...

呢個禮拜內俾電話你,希望就到~ (卒之我星期六做野做到都無時間去...)
原文章由 FujiB 於 26-11-2006 02:22 PM 發表

今次你出血俾我多了...

呢個禮拜內俾電話你,希望就到~ (卒之我星期六做野做到都無時間去...)

不用急la~我look card,吾駛甘快比~
我特記得…收到料好似話the first 日本會出人形體!
原文章由 Douglas.M.Saint 於 26-11-2006 02:03 PM 發表

this afternoon ? :shiny:
原文章由 takeshi 於 26-11-2006 14:26 發表

不用急la~我look card,吾駛甘快比~
我特記得…收到料好似話the first 日本會出人形體!

人形體!? 又要儲錢了...