Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

比達和悟飯有stand送?如果是,笨大真係差,
因為由出第一隻魔童時就應要la,...有山口式和超像可動,
一早就應該諗到la...根本係差勁表現。
咁出法.......我個銀包:70:
張表係讀者投票结果、未實、但我希望會係真。

張list有GAOGAIGAR?好耐冇見佢,有D掛住添
stonekeung01 發表於 6-2-2010 11:49 PM
stand送?  應該唔係、要自己比錢買

quote]比達和悟飯有stand送?如果是,笨大真係差,
因為由出第一隻魔童時就應要la,...有山口式和超像可動,
一早 ...
toysbear 發表於 6-2-2010 11:55 PM [/quote]
So happy to see that one of my top favourite gundams, Strike Freedom will be issued in Robot Spirit series and the uncoloured prototype looks good so far.  Hope that Bandai is doing a better job on it this time.  Previously, many SEED fans complainted that the Cosmic Region version of Strike Freedom was a total failure..  remember the shorter wings and less articulation...
如果我冇估錯, 新O個隻魔童...
應該多左兩個鬥氣...多左隻斷手..
但冇左件袍囉..........
想要魔童2隻手刀乍、至於超西悟空3會唔會送笑個樣呢?
SHF龍珠真係深淵
魔童悟空全部都係同一個主體換下d手手腳腳parts又當新咁出
咁玩法分分鐘最後有十幾廿隻悟空魔童:70:
會出好多shf 假面騎士呀!!!前輩們!!!!
普通悟空﹗﹗終於等到﹗﹗
有龜波Parts好正呀﹗﹗
我估隻魔童唔係新出既...張相寫到明發售日係2009年11月2x日....
到於個炮...可能係限定 or 買d咩野先送掛....
背部好似無字、亀字、界王、悟又一隻

普通悟空﹗﹗終於等到﹗﹗
有龜波Parts好正呀﹗﹗
Kel 發表於 7-2-2010 12:30 AM

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
無錯、但又要俾錢買限定,,,,,,當初出時俾埋嘛!:53:

我估隻魔童唔係新出既...張相寫到明發售日係2009年11月2x日....
到於個炮...可能係限定 or 買d咩野先送掛. ...
KI__x3x 發表於 7-2-2010 12:35 AM
SHF 龍珠呀......比達....悟飯..必入..正呀.....我估魔童一定有分別....到時再考慮下買唔買....正常悟空...同悟空3都預了會出...習慣晒..!幾時會出其他人物......
會出好多shf 假面騎士呀!!!前輩們!!!!
櫻井慎太郎 發表於 7-2-2010 12:30 AM

我最想佢出W隻NAZCA
我投左佢票架T_T