Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

總結一下先: 出 GM狙擊手我完全估唔到 、一直SIDE MS 方面只知會有 RX-78, GP-01FB, Gundam X 哩D

出GM狙擊手 真係開心死、仲要2隻色!反而GP-01 FB 話上年出、到依家連白色模件都無咗!:63:  RX-78 出3 隻款但全部都唔得...:30:

SIDE KMF : 文森Club 又係估唔到...諗住出文森先、竟然哩隻 tv game 原創機行先一步。之後改下色又可以出幾隻。

SIDE MS: F91/Crossbone/V Gundam : F91 死亡先鋒細個已有砌模型、不過小時玩爛咗了。依家要入返!:73:  

F91 同 V Gundam 前者睇相唔錯滲返D線會好好多、仲有隻Blue ver正,  V gundam 同 crossbone X1改, X3 睇相都好似麻麻•有D驚。

gundam seed, EVA, Turn A 完全唔鍾意 skip.

SIDE AS: ARX-8 期待之作、敵人機體都係、砂漠色M9... 又係限定

New item : 槍X劍, Side HL  未睇過唔熟、遲下再講。

最後今次投票结果: 重戰機MKII. Gundam X 必入、戰隊免了....

嘩已去到20頁:50:   今次robot 魂 x SHF 展 已告一段落、:61:多謝收看。
如果戰隊的機械人dx仲係出得咁一成不變一舊野就算套野幾勁都唔會好賣得去邊
yugi 發表於 12-2-2010 11:00 AM

所以今年食玩更受歡迎

正是在今次展覽正式公布的
會在3月23日推出的電擊內開始連載
但應該不是有故事的外傳,而是單純像第一 ...
K66 發表於 12-2-2010 10:09 PM

咁又要月月買日文電擊了...
E+都係睇下買佢定HJ...遲D就...T_T