Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

據聞設計師都有版權、不過唔知真定假:38:

笨大已收購了眼鏡廠、點解到依家機戰產品仲係咁少?

花了錢收購了眼鏡廠、但又唔出產品揾錢、應該仲有好多原因。

ARX-8  !?

據聞設計師都有版權、不過唔知真定假

笨大已收購了眼鏡廠、點解到依家機戰產品仲係咁少?

花了錢 ...
taken 發表於 12-2-2010 11:33 AM

右邊張紙牌上面, ARX-7同毛M9中間...
果隻係咩黎? M9個身形, 但係個盾咁長GE?
sorry i don't know too...any big big know ? thx

右邊張紙牌上面, ARX-7同毛M9中間...
果隻係咩黎? M9個身形, 但係個盾咁長GE?
herrickwok 發表於 12-2-2010 04:45 PM
sorry i don't know too...any big big know ? thx
taken 發表於 12-2-2010 17:33

那是BANDAI Robot魂跟電擊合作的誌上Project,
會為Robot魂的Side AS custom很多原作中沒有的新武裝,
你當是FMP的MSV系列就得

當然,又會是誌上限定品
robot魂越出越正:71:

robot魂加SHF------吸$大法
那是BANDAI Robot魂跟電擊合作的誌上Project,
會為Robot魂的Side AS custom很多原作中沒有的新武裝, ...
K66 發表於 12-2-2010 05:59 PM

FMP有外傳嗎!?
沒聽說過
是連載嗎?
何時開始@w@
FMP有外傳嗎!?
沒聽說過
是連載嗎?
何時開始@w@
herrickwok 發表於 12-2-2010 21:54

正是在今次展覽正式公布的
會在3月23日推出的電擊內開始連載
但應該不是有故事的外傳,而是單純像第一代Gundam MSV般,搞點沙漠形大魔呀、飛行型老虎
大前題是以改款設定推出商品,而非創作新故事
正是在今次展覽正式公布的
會在3月23日推出的電擊內開始連載
但應該不是有故事的外傳,而是單純像第一 ...
K66 發表於 12-2-2010 10:09 PM

Cause the sales and popularity of FMP in toys are very good. So, a lot of side stories and illustrations can be seen soon. :58:

This is a stepping stone for Bandai to issue another side products and use the orginal mold to produce other "special" version like Gundam................ :(

Anyway, I will pay for it................... :70: