Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

R魂 終於出Dann of Thursday !! 實在太令人興奮!GunXsword呢套動畫嘅機設隻隻都有個別風格,不能一模 ...
WalkerMachine 發表於 9-2-2010 13:00

另外我覺得有時玩法唔需要限死自己,模型可以齋啪
點解完成品就唔可以改造同上色?
無睇過哩套卡通:( 不過多數出D主角機多。

反而十分期待死亡先鋒、GM sp 多多都殺:shiny:

R魂 終於出Dann of Thursday !! 實在太令人興奮!GunXsword呢套動畫嘅機設隻隻都有個別風格,不能一模 ...
WalkerMachine 發表於 9-2-2010 01:00 PM
當然可以改造同上色、我自己都有幫EMIA 加水貼:he:

自己鍾意就OK、各有各好。:)

另外我覺得有時玩法唔需要限死自己,模型可以齋啪
點解完成品就唔可以改造同上色?
K66 發表於 9-2-2010 01:03 PM
习
:angry:睇多幾次...開始中左destiny毒
3月下旬

咁3月隻M9D呢??
sam1984111 發表於 9-2-2010 12:02 PM
東京会場暫時投票結果 Top 3

ROBOT魂
1.シンケンオー   ←原全出付意料之外、:(

2.エルガイムMk-II  ← offshoot 有mark I, 到Mark II :shiny: 希望出埋奸角

3.ガンダムX ← 好多人期望之物、終於有了

11號大阪再繼續有投票到時先有final投票結果、希望有另外D機體展出。

GP-01FB 等緊你:no:
當然可以改造同上色、我自己都有幫EMIA 加水貼

自己鍾意就OK、各有各好。

taken 發表於 9-2-2010 13:26

Yeah!我都有幫R-魂畫線架
回復 217# K66

畫左線真係靚好多....
Freedom & Justice 呀!唔該!

TURN A系列竟然唔出SUMO先...:55:
係咪仲未有type zero 軍用同非軍用既分別呀
??
未有

係咪仲未有type zero 軍用同非軍用既分別呀
??
yinhei_wa 發表於 9-2-2010 11:37 PM
簡單講其實BANDAI都係自己左手打右手,D款多到買唔晒
我地作為玩家,好多時真係要二/三揀一
K66 發表於 9-2-2010 12:06 PM

Why 左手打右手? I think they did cover all markets... market for toys buyer--covered!
market for models buyer -- covered! And also cover the overlapping market... like me... hg, buy... mg, buy... pg, buy... hcm-pro, buy, shcm-pro, buy...Robot 魂, buy, GFF, buy... everything Gundam, buy!