Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

喱張影到超西3 ok好多...........飲得杯落.......:78: :78:

從喱張圖嚟睇,頭砲比達似係超西狀態啵........:)
:71:
yes 比達似係超西, 應該係入完去精神時間房咁、大隻咗!   希望杜拉格斯係下隻

喱張影到超西3 ok好多...........飲得杯落.......  

從喱張圖嚟睇,頭砲比達似係超西 ...
iorik 發表於 6-2-2010 09:44 PM
呢度有張普通型態DECADE 個頭無左條界 :50:

架車幾得啵........ 連同埋架G3X..........唔好吓吓都限定好喎........:what: :what:
隻SF好正呀 !!!
w部電單車真係好正 唔知有冇機會出:$
死得 shf整個系列我只入了ixa 而家見倒d車車同埋f91 v的敵機 我走唔甩 有排追la:70:
yes 比達似係超西, 應該係入完去精神時間房咁、大隻咗!   希望杜拉格斯係下隻
taken 發表於 6-2-2010 09:48 PM

我想bandai出喱個型態嘅比達...........

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
頭像被屏蔽

希望哩2隻包埋黑髮的頭啦!唔好換面、好怕易鬆同整花:79:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

B社就係唔肯將蘿卜魂D好野早D轉入HG同MG之中。下下都要N咁耐至出!!:angry:不過都好,冇中毒。:(
魂的確幾:30:限定D野我全部中曬魂毒,好彩我唔玩Sic...淨玩Shf:( 咁搞法容乜易走去搶.....:70:
回復 26# 字伏

咁有良心嘅話就唔叫bandai......
回復 13# taken

我的死亡表格....:59:
好多人陪、唔使驚。

回復  taken

我的死亡表格....
原居民Mk-2 發表於 6-2-2010 10:49 PM