Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

笨大揀D改少少又可當新野出的item, 你睇下GM sp, 文森、 f91 d 兵仔就知  ← 但都會入:63:

頂隻超西悟空3、個頭放落之前隻咪得!又要人買多隻!真係唔好急、睇定D先入 :67:

隻魔童,,,有新parts...
正呀~~
有Dann和悟飯~~~~:love:
悟飯唔錯
但係點解唔出埋長頭髮果款 T^T
最鐘意悟飯打斯路時嘅造型,如果有埋超級撒亞人2嘅頭換就正啦
字伏 發表於 6-2-2010 06:13 PM

我都有咁o既希望~~不過似乎機會好微~~:42:
F-91........
悟飯:35:
比達好鬼大隻...

普通悟空同超3都好正, 但係最期待機悟飯面相好似嘛嘛, 希望只係呢幅型得唔好

SHF玩死人喇, 咁多正野! (雖然係試作品)
SF!?
如果出埋IJ我會考慮一下買:78:
頭像被屏蔽
我都係等shf超西比達:78:
笨大揀D改少少又可當新野出的item, 你睇下GM sp, 文森、 f91 d 兵仔就知  ← 但都會入

頂隻超西悟空 ...
taken 發表於 6-2-2010 06:23 PM

咪係- - 隻超西3淨係換個頭就得啦- -
悟飯點解咁型架!! 買硬啦
比達點解要出呢個造型....如果唔係我會買- -
好野....shf 龍珠繼續出...

好想佢出有爛衫版 悟飯(打斯路)同 布洛尼 呀!!!
開左條新血路 ... :70:
悟空都未算邪惡....... 起碼個頭係新模..

如果比達同模出2隻...黑髮&黃髮......
悟飯,比達幾好

魔童有d氣包住,笨大你唔係叫我買多隻吓...?

超悟空3
taken 發表於 6-2-2010 05:28 PM

"魔童有d氣包住" .. maybe the parts are web limited :he:

I hope Vegeta looks better than Gokou..