Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] Robot 魂 重戰機Mk-II, Gundam X, 驚爆危機 ARX-8 !!? 12/2

:56:我既人生.......有一部份係為左笨大而努力工作:63:走唔出笨大魔掌:43:
我覺得好多HG/MG 的ms 會出係robot 魂到、例如哩d

B社就係唔肯將蘿卜魂D好野早D轉入HG同MG之中。下下都要N咁耐至出!!不過都好,冇中毒。
魂的確幾: ...
原居民Mk-2 發表於 6-2-2010 10:39 PM
到時bandai肯定會出多個魔人比達..而且肯定是爆衫版...大家都係睇定d先~~~

超3幾型喎~~~魔童有搞多只~~普通版嘅悟空面相無咁惡

seed系列終於要嚟了嗎???命運高達同freedom如果有光翼就正~
不過bandai肯定唔會有咁好良心~多數會搞限定.

睇嚟UC系列都要出動~~~今次要大出血啦~~~
悟飯唔入唔得啦!!!!!!
gundam seed, V2 gundam 的光之翼傳聞係魂店限定品、而F91 會有隻質量殘像版 clear ver...

到時bandai肯定會出多個魔人比達..而且肯定是爆衫版...大家都係睇定d先~~~

超3幾型喎~~~魔童有搞多只~~普 ...
gujuji 發表於 6-2-2010 10:59 PM
pass
thx for sharing
比達
影武者 發表於 6-2-2010 05:31 PM

如果係魔人版比達就好啦:34:
GunXSword!!!  呢吓咁la!

7機+Valken+阿伯戰隊!!!!!

阿伯戰隊!!! ADIOSSSS  AMIGO!!!!!
Duraxyll 發表於 6-2-2010 21:20

支持勇者呀~~~
應該有既、等下

如果係魔人版比達就好啦
一文字 發表於 6-2-2010 11:22 PM
-.-超3 個手臂起角
你都无话唔锣命,到时d人形动画都可以全部出晒SHF~~~

咩男儿当入樽、幽游白书、火影、死神之类噶动画都有得出,全部都系以前噶热血动画

到时男儿当入樽出埋个篮球场限定,哈哈,过瘾咯。

我一直都想佢出男儿当入樽噶玩具,SHF真系fit晒
ROBOT魂 <SIDE MS>ガンダムRX-78-2ガンダム(TV sty ...
taken 發表於 6-2-2010 08:34 PM

hi guy, it seems that you wrote descrptions for RX-78-2 Tv and mod versions on the wrong pics...
比達!good!!!!!!!
張list有GAOGAIGAR?好耐冇見佢,有D掛住添:71: