Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 新版面很討厭

頭像被屏蔽
成日斷線

有陣上呢度,會影響其他網

最慘係D字好鬆郁矇…
成日上唔到; load 得好慢
我淨係想個版面設計可以同返以前一樣咁就得喇
頭像被屏蔽
td家陣慢到嘔.......................................................................
我連表情公仔都出唔到呀..................!!!!!!!!!!!!!
只「看到半邊圖」的問題,似乎己OK了。:71: :71: :71: :71:
搞得網站只靠單一網頁編寫員/Programmer真係幾慘下... 但慘還慘, 有某大大講得啱用家唔會理你...

情況許可既話, 最好搵多一兩個, 或如可以的話請原有的介紹D幫手fix D 問題先. 始終ad hoc野無人會等...
當然實際情況係點我唔知拉, 只係建議而且.
頭像問題好似解決左 , 大家快d去試下啦!!
估唔到,都係舊好!!:71:.....
由於 *廣告阻住文字*狀況嘅問題暫時未能解決,
我們決定暫時取消350x250的廣告位。
另外login問題應 ...
Dick.Po 發表於 30-1-2010 02:05 PM

Dick兄,我諗你知道發生咩事喇........
幾年前轉新版,北小搞野前,無論TD發生咩事都好,
版面有幾亂都好,
大家都肯去支持,肯去撐,因為當時大家都係以玩具去行先.
可能發生左咁多野令你地有d心淡,又或者大家都要向現實低頭.

今年既新版都係好亂,但為理想去忍耐絕對係值得,
但眼見到係咩呢.........?
有人比廣告擋住睇唔到d字(我一粒字都冇擋到),
有版主竟然叫member自己「就一就」,隔幾行先打?
.............唔係化?
以前既td一定會先取消廣告再去搞,
但依家居然叫一班玩具愛好者去「讓路」比d廣告商~~?!
有冇咁商業化呀?
連你地帶頭果班都要向廣告商低頭,事問我仲點撐你地呀?

冇錯我地係一個仙都冇拎出尼,
但曾幾何時我地同老C都有傾過不如由會員夾錢租大伺服器哩個問題.....
有冇印像呀........?
以前聚會有張貼紙都好開心,唔需要好似依家攝影比賽咁送合金送厚禮.
以前上TD好似返屋企咁,依家上TD好似返office咁.......

點都好啦,你都開始知發生咩事喇,我就繼續做我哩個多口既路人丙啦......
我知多我一個唔多,少我一個唔少,
但我唔想睇住班帶頭阿哥同理想背道而馳
頭像被屏蔽
其實一直覺得TD算好地方,前排有virus無上來,再上黎好唔慣,不過呢兩日算好翻好多
反而見到好多大大投訴,越睇越傷心
上網吹水姐....點解可以講到TD欠咗你咁??
個網上得唔順就上少幾日, 人地已經話programmer家人病左會盡快修改,使唔使無限上綱到咁??
有版主已解釋咗件事前因後果, 点解要選擇性失明?
玩具版出玩具分享post嘅大大可以繼績出post相安無事
呢邊嘅一班就喊打喊殺, 樓上重話要炒人魷魚!!!
用TD網上資源做吹水M群,但有問題就一味否定TD, 情願叫人block CD-ROM, 唔做圖片上傳, 攝影比賽
我都記得TD曾經因為欠經費,有大大主動提出捐款嘅日子,
事實証明當年TD選擇賣廣告而無接受捐款係正確決定

( 忍唔住要出聲,若因我引起罵戰請版主cut post !)
我搵唔到會員有的搜尋功能......

其實一版唔好太多廣告,
無甘花以經好滿意,
始終都鐘意上td 打躉