Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 新版面很討厭

我寧願揀無升過級 ......
威哥仔 發表於 26-1-2010 18:40

認同:66:
我少左上來好多..click 兩click就想走...反而去多左discuss果邊...真係好失望:67:
基本上, 新版係叫我以後唔好上o黎, 因為上親o黎都 down 機,

同埋夜晚必定唔駛旨意入到o黎(新版後我從未試過入到,約20:00)...............

超慢、勁 hand 機..................坦白講, 如果 upgrade 左之後係差到咁...............咁 upgrade 來做咩???

依個 web-page 係我有生之年見咁多討論區中最差既一個
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我由msn開始玩,舊版轉新版,新版再轉新版.......
一路以來都算叫水王..........
討x區時我都比人放左上台,好多人潛左水,
但我都繼續出帖,因為我幾like哩到.

但哩排我都唔想上喇,上得多,反而加左佢d瀏覽人次,
瀏覽人次愈多,廣告只會愈多.........
:cool:
我諗我都撤退喇,
瀏覽人次益下其它人好過............

贈管埋人一返話,
「跟規矩做野係好,但有時唔一定係一朝天子一朝臣既.」
我已轉到另一個地方出news、小評同相。
我諗我都撤退喇,
瀏覽人次益下其它人好過............

贈管埋人一返話,
「跟規矩做野係好,但有時唔一定 ...
路人丙 發表於 27-1-2010 13:59

聽見丙兄咁講...真係有d感慨:67:
雖然呢度係一個免費地方. 但新version真係令我都比較少上TD.

昨晚第一次係TD 新VERSION 出POST. 足足用左超過半小時先出到 (成日斷線).....真係想放棄.

希望慢慢改善就大家HAPPY.
我都覺得廣告無得cut 呢個係好有問題
可能佢覺得自己網站比香港任何討論好...所以一定要睇廣告先
人地u仔又好,hk discuss又好,都可以close....
但呢度可能佢覺得自己唔優做.......,所以大家唔好再試上黎xd,直接走人仲好,等佢地食谷種啦
我們已經搬回原來的data center,
流量不穩定問題相信已經解決。
而其他新forum問題請大家耐心等候....
因為好多問題都需要改code(如隱藏廣告/頭像/文字顏色等)
要等電腦部同事跟進....
由於他最近家中有要事未能抽身...
請大家忍耐....
:31:Totally Agree~~~
真係舊版好好多........