Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 新版面很討厭

佢收廣告。但無得cut…真係好唔體貼。
我都算係度幾年…
上次改新版都好多意見/問題…
但無試過d問題係咁多,仲要一直解決唔到…
點先?

版主好喜歡得d上黎問價既會員?
上黎吹水既唔係會員?
尊重下大家意見好啊~

上一頁#28 Dick 大已答了,
能修改電腦code的那位版大突然家中出了狀況,
我自己电腦盲幫唔到手,只希望他家人早日康復,
大家上TD遇到的問題,版主們自己都"受"緊的。
希望各位唔好再陰謀論,
都唔知講乜好,唉。
The system is really SLOW.............
還有,遇到 *廣告阻住文字*狀況嘅大大,(或其他問題等)
可以講吓用緊咩瀏覽器嗎?咩version etc.
方便盡快解決,THX !
上一頁#28 Dick 大已答了,
能修改電腦code的那位版大突然家中出了狀況,
我自己电腦盲幫唔到手,只 ...
WalkerMachine 發表於 29-1-2010 02:09 AM

……
都唔知講咩…
算啦。我用緊td既免費資源,無資格出聲既。

我都祝那位整程式的大大,家人早日康復。
呢2日又好D無話斷線啦WOR....
最重要的是:開版的貼圖,只能看一半。。。。:53: :53: :63: :63:
回復 28# Dick.Po

你咪賣咁多廣告咪得LAW....
都唔明你地依家開個討論區係真係俾人SHARE 玩具既樂趣定係搵食....搵得返租SERVER 既錢就OK 啦.......
:59: 回復 4# cybaster 深表同感

吾好用又慢:70: :53:
佢收廣告。但無得cut…真係好唔體貼。
我都算係度幾年…
上次改新版都好多意見/問題…
但無試過d問題係咁 ...
原罪 發表於 29-1-2010 01:40 AM

冇辦法,名氣大人流大,冇大d既伺服器跟本唔夠玩,
要大d既伺服器自然要多d錢,唔賣多d廣告邊有咁多錢租伺服器?
原兄,時代係會變架,以前追尋理想果班瓜左架喇,
依家最緊要係名氣大,人流多,多廣告咪話因為要租大伺服器咯,
要租大伺服器咪因為多人流咯............

大把討論區冇免費上傳空間,大把討論區限制cdrom,分身acc...
但冇計,我地TD要成為玩具網站既一哥,就要同uwant果d睇齊,
要出名咩,自然要人流,要人流咩,自然要免費上傳空間,唔cut得cdrom.
要免費上傳空間咩......自然要大伺服器,
要大伺服器咩...?咪要廣告咯!!!!

點解以前對TD咁死死Fans姐?
因為見到成班大細路為理想為玩具努力,
點解依家見到個新版面就唉一聲呢.........?
因為見到成班商家佬響到搞網站.....!!

以前就為左玩具去搞網站,
依家就為左搞網站而去玩玩具.............
版主們,唔係我地變左,我地冇陰謀論到你地,
我地就算只係響吹水區,但響帖入面我地好多時都係傾緊玩具架~~!!!
倒不如你地反問下自己,當初係為左咩去搞個玩具網站仲好,
再去睇下依家既自己係為左咩去搞個網站~~
我地唔係要上傳空間,唔係要大名氣既網站~~~!!
我地只係要一個有玩具味道,唔係銅臭味道既玩具網站~~~~~~~~!!!
頭像被屏蔽
由於 *廣告阻住文字*狀況嘅問題暫時未能解決,
我們決定暫時取消350x250的廣告位。
另外login問題應該已解決,
如大家有問題可TOYSDAILY 會員查詢/版規說明提出。
我們會再盡力跟進....頭像問題請再耐心等待。
冇辦法,名氣大人流大,冇大d既伺服器跟本唔夠玩,
要大d既伺服器自然要多d錢,唔賣多d廣告邊有咁多錢租伺服 ...
路人丙 發表於 30-1-2010 10:28 AM

forum功能出咗問題,吹水區嘅會員唔係特別受害者,呢兩日幾個管理員都log in唔到(最新消息問題已搞好),希望電腦版大能盡快抽身解決。
據版大解釋cut廣告功能舊version係預設,新version冇咗,所以漏鬼咗!!!!
今次新version出得太快,應該試得穩定D先出的,点知前排TD又中咗不明病毒要關站,順勢出新ver就出現咗青黃不接嘅局面。
至於限制CD-rom,呢個一直唔係TD選擇嘅方向,而上傳空間更加係一直想有,加上近日flickr 圖link出問題,主版分享post三個有一個死圖,上傳空間始終對於以圖為主嘅TD係有用的。
版主有版主既難處 , 會員有會員既苦況 ...... 大家耐心d等吓啦 , 要有大d既伺服器賣廣告都係無可厚非 !!! 我都好希望TD能成為一個講玩具既大網站 ~~~

希望果位整電腦既版大的家人能早日康復 , 早日解決問題啦 ~~~