Toysdaily 玩具日報

查看: 12631|回復: 14

[玩具報告] 又係Revoltech VF-1S (多圖)

前言:
小弟出之前睇相就覺得外型唔係好得...  不過唔少網友都覺得「正!」同「百零蚊想點」...:(
小弟本住Macross 死士之心...  百零蚊即管入返隻體驗下...:67:

Revoltech VF-1S

Out of the box...  隻腳彎彎地...  不過應該有得搞既...

P.S. 我唔係用跟機個架

Intake 太大...

好粗壯既大脾

Gerwalk mode 始動

變緊...  等等

Gerwalk mode

對手del del fing...

Battroid mode:手腕好鬆、條腰好長

隻腳最多係曲成咁

個人最鍾意呢個pose...

齋企既時候... 睇埋遲幾幅比較圖再講...

背後:比較靚

同群雄1S比較

同Yamato 1/60比較

後記:

靚唔靚,好唔好,值唔值,真係見仁見智。

- 百零蚊有三個mode玩,想點?

- 如果$3XX有1/60果隻玩,點解唔入1/60果隻?

- 如果只係為左Battroid mode,點解唔玩舊果隻山口或者群雄?

事實:雙膊同大脾骹位都勁鬆,好難擺pose。用base既好d。

應該係事實:我唔會再入呢個系列既VF-1...

多謝觀看:64:
頭像被屏蔽
大大O既嘗試精神可嘉:71:
多謝你每次嘅分享!
呢隻可以等吓先...
多謝大大....小試牛刀.....有左決定啦...!!!
呢隻放棄,我等巨靈神!
:77: 睇完咁多張相之後...
決定放棄了 :42:
等佢價跌先入手`
唔係既話一定pass`
飛機又唔靚﹐機械人又唔靚﹐兩面不討好。
not bad.
It seems a cheap fun toy.:!
放棄
:$ 多謝死士!:61:
我都入咗....:42::42:

好彩昨日冇入~~:78:

好似樓主話:

靚唔靚,好唔好,值唔值,真係見仁見智。

- 百零蚊有三個mode玩,想點?

- 如果$3XX有1/60果隻玩,點解唔入1/60果隻?

- 如果只係為左Battroid mode,點解唔玩舊果隻山口或者群雄?

我絕對讚成; 而且我實其係覺得幾正tim~~~ 而且又冇舊果隻山口或者群雄或1/60果隻~~~:78:

事實:雙膊同大脾骹位都勁鬆,好難擺pose。用base既好d。

哩個就真係大問題, 重有, 就係翼都好容易散出來: 我見過有啲喺個盒裡面已經是散的了~~~:50:
我都入咗....
opr001 發表於 17-1-2010 10:14 AM

係咪一樣咁差?
Offical Revoltech Macross backdrop for download!!!
gt3ian 發表於 17-1-2010 09:07 AM

正啵...  thx :handshake:

不過要搵個靚color printer..  有難度:55: