Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 山口 Revoltech 窩打老 - Zone of the Enders Ardjet

買,係因為日網大減價,77%off,日元牛有餘。
未計運費等如港銀魚有餘。
同埋咁啱運隻戰王丸來,又底番運費。
計番頂籠蒸條魚加兩條蔥。
買左就知點解:56:

整呢張相整左好耐,因為個蓋好難整

後面穿崩唔少得

好少玩Revoltech咁唔暢快,又散,又甩。

原因係系統性:太細。

因為細,只有搏頭,腰,大髀,膝唔係用4mm波波joint
就係咁,所有野都變得唔可靠,完全悉失控

仲要懶係想隱藏關節,令到活動能力再減低

開花

可取係唔洗拆件,不過唔洗你拆,佢都會甩。總之變得唔痛快。

開左,唔好以為花瓣可以再開合,展翼,等。
我之前都以為。但實情係圖中對花瓣已為全開狀態。

擺下pose。

卡片。冇玩過隻game唔知係幾利害嘅武器。不過玩嘅層面就,好難夾定上手。

花瓣底部黑色件可已拆件裝上背包成為小翼。
踢腿。唸唔到其他動感pose時的恩物。
不能獨立要靠其他野企。不過ZOE系列全部都係呱。

激光劍特效。我賺左因為比多左一條我。不過手得兩隻。

同早期Revoltech的佳做Overman King Gainer一齊玩。有D感慨。Ardjet減完價都冇King Gainer咁平。但係King Gainer好玩好多:handshake:
誒。King Gainer咁就比人詭左:help:

話好玩,Ardjet又唔係。實在太多制抓。太唔順。
話唔好玩,佢又有得變下,又唔係全冇可取。
不過如果唔平真係唔太建議買。

謝謝收看:64:
兩隻我都有,支持:71:
回復 2# Joker_Blade

謝謝支持!
師兄有冇其他ZOE嘅revoltech?覺得好玩嗎?
因為revoltech我是玩開但佢嘅ZOE我就得呢隻。
另外今個星期就出雷電師兄有冇興趣?