Toysdaily 玩具日報

查看: 9405|回復: 10

[玩具報告] 轉輪 SCI-FI Revoltech Batmobile Tumble Cannon開盒

轉輪 SCI-FI Revoltech Batmobile Tumble Cannon開盒

前兩款BATMOBILE....無入, 黑色款太膠, 迷彩款又無啦啦跟隻BATMAN, 九唔搭八. 今日見到剛出, 有可動炮台, 上色QC過得去, 又有隻BANE公仔跟, 手痕, 入!

一開盒, 好似中中地招, 扣起左特效配件, 得番個REVOLTECH萬年支架.

駕駛倉內構, CUT埋, 根本打唔開, DLLM...

BANE身型矮胖, 無氣勢(面相搞笑呢下, 算,  隻BANE得姆指咁大, 肉眼睇唔到的.)

最唔LIKE係尾翼用3MM轉輪, 呢隻最細碼轉輪, 勁易斷開兩節, 麻煩.

不過點都好, 屋企放唔落1/6, 買隻REVOLTECH擺下, 頂下癮, OK 的. 不過肯定會插水囉...

呢架野,有Cat大D靚相都救唔返~
真係好失望,都係等佢跌價先考慮買
呢架野,有Cat大D靚相都救唔返~
kevchan1103 發表於 2-11-2013 12:24 AM

呃我唔到o既,呢位Bane哥一定係影分身!
本身果2架都諗住賣番出去
不過醒起同相熟老闆留左今個月e 架
尋日去拎,隻色比原本限定果架仲肉酸......
我對山口式已經絕望...左好耐...
雖然佢出的款式越來越多...
不過佢的QC同埋佢的關節...
:42:
想問架車係唔係都係郁唔到?
上次架黑色算係好架啦......
隻BANE真係得啖笑:ice:
首先感謝樓上所有師兄的留言。:64:
想問架車係唔係都係郁唔到?
福佳 發表於 2-11-2013 06:06 PM

Yes,  架野用得轉輪joint做車輪連接.....無得放係地下轆轆轆了...