Toysdaily 玩具日報

查看: 4355|回復: 10

Medicom Kiss

Medicom KISS Gene Simmons & Paul Stanley !! 今次M記交足料,隻kiss個頭雕幾有進步, 雕功比以往0的頭都細緻0左, 頭髮同咀唇雕刻都幾好,表情十足,整體都好好~
而且頭同頸果個接駁位唔明顯, 上色都係好0左,美中不足係衰冇樂器跟!!

有表情既 figure 真係好少玩, 今次M記真係做得好正!!

Paul Stanley, 套左軟膠胸落 301body,開胸衫邊有鐵線定形,!再落膠水痴死落軟胸!

套衫有壓紋珠片,華麗非常~

Gene Simmons 對軟膠鞋,不過會影響活動能力~

Gene Simmons

Paul Stanley !!

KISS
我5太熟KISS ,但我覺得e對真係唔錯:71:
medicom add oil!!!!  this stuff got a big improve!!!
Gene Simmons 唔錯:71:
SO GOOD!!!!
今日係蕉人見過實物....外觀幾有驚喜....算係m記佳作....同意樓主所講...可惜欠樂器....
呢隻真係整得好好.....明顯頭雕靚左好多.......希望會出DMC!!
原帖由 Jimy 於 22-12-2009 01:52 發表
呢隻真係整得好好.....明顯頭雕靚左好多.......希望會出DMC!!
出DMC可能死緊......你睇o的山口式......:he:
唔錯喎!!:71:
原帖由 trumanso 於 22-12-2009 10:34 發表 出DMC可能死緊......你睇o的山口式......:he:

睇見山口式
如果出DMC出12吋真係唔知等唔等佢跳樓好?
對figure真係正架,玩左成晚~