Toysdaily 玩具日報

查看: 43401|回復: 124

Final Fantasy XIII 集中討論區

好似今日會有貨~!

各位準備好未呢~?!
I AM READY .... 幾時放工呢 ~~~~~~~~~
亂入!...

小櫻應該唔會買嫁喇... 樹關「未能達到這個境界...」...

不過可以報報... 方才188問過隻Game未派...

但在其中一間店見到限定版FFXIII PS3... 但無問到是行定水同幾錢...=P

小櫻上
原帖由 Vince 於 17-12-2009 14:34 發表
I AM READY .... 幾時放工呢 ~~~~~~~~~
你有冇咁快呀 = =
原帖由 X-JAPAN 於 17-12-2009 02:42 PM 發表
你有冇咁快呀 = =

未算最快 ... 我都冇請半日假反屋企 ...
今晚仲要約左人食飯 ... 睇黎今晚最多都只可以開黎望下.:76:
我都入左隻日版:61:
原帖由 angus 於 17-12-2009 04:06 PM 發表
我都入左隻日版:61:

請問 FF14 其實有 d 咩 dl ? demo ?? thx
原帖由 Vince 於 17-12-2009 04:27 PM 發表

請問 FF14 其實有 d 咩 dl ? demo ?? thx

日版有張紙!!雖然未公佈點招募玩家.但可能同PSN有關.到出公測時,可以入張紙個code玩FF XIV:73:
原帖由 angus 於 17-12-2009 04:41 PM 發表

日版有張紙!!雖然未公佈點招募玩家.但可能同PSN有關.到出公測時,可以入張紙個code玩FF XIV:73:

但到時會唔會限左 日本PSN 先有得 試 呢 ?
原帖由 Vince 於 17-12-2009 04:43 PM 發表

但到時會唔會限左 日本PSN 先有得 試 呢 ?

未知,可能掛!!不過唔緊要,我有日本PSN Account:43:
原帖由 angus 於 17-12-2009 04:58 PM 發表

未知,可能掛!!不過唔緊要,我有日本PSN Account:43:

最怕係佢會 check 係唔係 日本IP ... 之前 包黑食 demo 都試過係咁.
話時話 ... 今次有冇咩 mini game 玩 ? 又係玩 卡 ???
開區果個...你都唔買game...

說來樓上的大大在哪裡入手日版...
原帖由 Vince 於 17-12-2009 17:27 發表
話時話 ... 今次有冇咩 mini game 玩 ? 又係玩 卡 ???
唔好好似ffx d mini game係同個最終武器相關就得
想當年玩到想死