Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 七宗罪 - S 警探

買了iMinime的套裝組.
個人覺得這隻的CP值比較高,因為他的服裝比較完整,有整套西裝跟風衣,還有一件針織背心(當初官網沒有提到).
另外,由於摩根的外型變化不大,這個頭雕可以拿來自組很多不同電影的造型,包括蝙蝠俠的盧修.
這款的頭雕真的沒話說,不論是相似度或是塗裝我都給予滿分的評價.
因為我買的是DX的版本,因此還另外有顆戴帽頭雕.

下次繼續分享M警探

師兄有買,真羨慕。
超like,可惜太貴,要成二千幾一隻,唔捨得。
希望HT會出啦!(雖然可能性很低),但多謝分享!
回復 2# 買買買

隻摩根個頭都仲叫ok, 隻畢比特個頭真係把鬼
衫只算ok, 叫比起市面上cheap野西裝好少少
韓仔野中, 呢2隻真係唔得,   
整體質素唔值2千幾一隻, 仲要冇拉臣, 講唔過.
over 2000 with no licence!! very expensive!!
Seven是超經典電影, 懂得欣賞及能擁有其figure, T大真是對其有愛啊! 加上Morgon Freeman因早前車禍, 影響其左手活動能力(Batman新片中也留意到), 相信他再有相似的大片會很難了.
哩隻比預期中差...
不過都唔錯∼ 其實 2千鬆 D 都 OK ..
係依家 D 玩家比 HT 寵壞左...無 icence 就話貴... 唔明 HT 係大陸設廠,人工點都平一大半 ! 平係正常 !
隻眼好似唔多夠有神!:58:
真係希望HT會出SE7EN呢對figure(相信機會好微)
因為呢套戲實在係經典:71:
不過呢期super hero movie主導,令到figure題材較單向
希望侯活考慮下,SE7EN真係唔小fans㗎!
回復 8# haha_muse

甘EB傻bill唔該你出啦,甘樣我地就有機會買到HT版。:34:
謝大大分享
呢隻個頭雕好似唔太得
呢個價…有D貴…