Toysdaily 玩具日報

Final Fantasy XIII 集中討論區

回復 120# side3net
其實咁打最大問題係 悶 ... 仲慘過反工 ... 隻 game 既 樂趣 去左邊呢 .... :44:
不過話時話 ... 點解果時打 FF7 用左 10幾 次 Knight of round ... (一路打一路食野) 又唔覺得 悶 既 ... 唔通人大左 ... 耐性都冇埋 ???? :50:
回復  side3net
其實咁打最大問題係 悶 ... 仲慘過反工 ... 隻 game 既 樂趣 去左邊呢 ....
不過話 ...
Vince 發表於 16-1-2010 03:14 PM

.....你居然成日出"圓桌武士",我玩果時係近乎一次都出過..
一, 兩劍都劈得死D魔物, 無謂浪費我時間....哈哈哈..
算啦, FF XIII都唔算悶架啦..悶得過FF VIII抽魔法? 呵呵呵....

號外!!!!

全64任務終於完成..!!!!!! =P
終於 爆左 d 隻 世紀 雷作 ... 唉 ... 好唔好打埋 d mission 呢 ... :70:
TOWER的守護神任務完成後需要先把最後中央的升降機打開設定成可直通一至七層的狀態

請問怎樣能打通第七層?我只能去到第六層....要用第二部機上頂樓.....Pls help
居然有人配左音 ...
http://www.youtube.com/watch?v=hU0tC0oB9G4