Toysdaily 玩具日報

PS3 定 360 好d? (已買X360 同 變左街霸4指導區)

原帖由 黑色三連敗 於 2-10-2009 11:50 AM 發表
昨天問過99城,部360係要加埋配件同game買,都差不多成3000元以上~~~最慘係睇唔啱game :unhappy:

信和地庫有一間叫hotline, 一向都唔駛跟game跟配件, 你不妨問問
原帖由 getterwing2 於 2-10-2009 01:48 PM 發表

信和地庫有一間叫hotline, 一向都唔駛跟game跟配件, 你不妨問問

唔該晒~~~:shy: 有時間去睇睇先~~~:D
原帖由 黑色三連敗 於 2-10-2009 02:12 PM 發表

唔該晒~~~:shy: 有時間去睇睇先~~~:D
那間的服務不錯!:71:
原帖由 mushroom 於 2-10-2009 09:20 PM 發表
那間的服務不錯!:71:

hotline服務幾好,  買機亦都最好, 但買game未必最平, 如果買game的話, 去樓下同埋好景格下價會好d.
原帖由 getterwing2 於 5-10-2009 12:32 PM 發表

hotline服務幾好,  買機亦都最好, 但買game未必最平, 如果買game的話, 去樓下同埋好景格下價會好d.

謝謝報料~~~:D
原帖由 黑色三連敗 於 5-10-2009 03:40 PM 發表

謝謝報料~~~:D
先達有時會更平!龍珠商場更平!
唔講價錢, 邊部好 d ?
我只有 ps3, 我覺得 x box 個樣 cheap cheap 地, 又有三紅危機
畫面就睇你用咩 tv , 都唔差太遠掛 ?
我喜歡遊戲機或者街機畫面多過電腦 game 畫面
原帖由 布歐 於 8-10-2009 12:09 PM 發表
我只有 ps3, 我覺得 x box 個樣 cheap cheap 地, 又有三紅危機

3紅有三年保養, 免費換機, 所以no problem.

同時出的跨平台game有9成都係360版好d, 例如畫面靚d同流暢d, 但除了少部份相差好遠, 大多數的差別都唔算太大, 所以唔太重要.

跟著就係睇下你想玩乜game, 係咪獨佔, 同埋多數friend有360定ps3可以交換game同上網一齊打.
原帖由 getterwing2 於 2-10-2009 13:48 發表

地牢果間我試過好唔得喎...

買限定版game比左錢就走冇檢查外觀,回家之後見到外面個包裝紙盒爛左有成吋幾裂痕,包裝都未拆,第二日攞返去問下話換,一副唔睬你想爆粗趕你走咁

就算佢平d我都寧願光顧一樓電氣啦
原帖由 mirage 於 8-10-2009 09:36 PM 發表
地牢果間我試過好唔得喎...

買限定版game比左錢就走冇檢查外觀,回家之後見到外面個包裝紙盒爛左有成吋幾裂痕,包裝都未拆,第二日攞返去問下話換,一副唔睬你想爆粗趕你走咁

就算佢平d我都寧願光顧一樓電氣 ...
:80:
原帖由 布歐 於 8-10-2009 12:09 PM 發表

有大大話3紅已經改善左~~~~:)
原帖由 黑色三連敗 於 9-10-2009 12:43 PM 發表

有大大話3紅已經改善左~~~~:)
新一批機改善左..
原帖由 mushroom 於 10-10-2009 11:13 AM 發表
新一批機改善左..

多謝牛牛confirm~~~:)
uncharted 2的確係好正...~
畫圖一流....不過都只係720P..~
我點都係覺得應該買PS3....大家應該給SOXY 一點支持...
M.S.總係太霸道...電腦世界已經雄霸一方...唔應該連遊戲都係咁...:59:
原帖由 ★JA★ 於 12-10-2009 02:07 AM 發表
uncharted 2的確係好正...~
畫圖一流....不過都只係720P..~
我點都係覺得應該買PS3....大家應該給SOXY 一點支持...
M.S.總係太霸道...電腦世界已經雄霸一方...唔應該連遊戲都係咁...:59:
只係720P,去唔到1080?

咁uncharted 2靚唔靚過XB360?