Toysdaily 玩具日報

PS3 定 360 好d? (已買X360 同 變左街霸4指導區)

回覆 56# 的文章

但係同期出的games, 如bxxman, 360 真係平d
原帖由 moodyblues 於 28-9-2009 06:20 PM 發表

:50:  吓!! 呢隻都叫益智遊戲 !?
比起GTA 算係...
原帖由 mushroom 於 29-9-2009 12:31 AM 發表
比起GTA 算係...

360都有d廸士尼games,如荒失失,冰河世紀等~~~算唔算益智 :(
原帖由 Aimergogogo 於 28-9-2009 08:56 PM 發表
但係同期出的games, 如bxxman, 360 真係平d

小數怕長計~~~360d games真係平d :^
原帖由 getterwing2 於 28-9-2009 02:11 PM 發表

爛面整DOA排球已經俾人覺得cheap, 六軸搖胸真係好野, 只係小小一個function, 就可以將隻忍外2整得比DOA排球更cheap更賤更低俗.

咁激~~~:46:
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 12:26 PM 發表

360都有d廸士尼games,如荒失失,冰河世紀等~~~算唔算益智 :(
迪士尼是反智的,只係話俾你聽呢個世界無痛苦..:34:
原帖由 mushroom 於 29-9-2009 03:56 PM 發表
迪士尼是反智的,只係話俾你聽呢個世界無痛苦..:34:

人人常歡笑,不要眼淚掉~~~~:p

不過360同ps3都係主打hardcore機迷,市場同wii唔同,所以冇益智game都正常ge~~~~:he:
原帖由 黑色三連敗 於 29-9-2009 05:11 PM 發表

人人常歡笑,不要眼淚掉~~~~:p

不過360同ps3都係主打hardcore機迷,市場同wii唔同,所以冇益智game都正常ge~~~~:he:
其實PS3有好多的,有塊魂!
原帖由 mushroom 於 29-9-2009 05:44 PM 發表
其實PS3有好多的,有塊魂!

呢隻xbox 都有...:34:
PS3 隻uncharted 1 聽講只有30%PS3機能,已經好靚,咁佢話第二集有90%PS3機能,咁咪靚過360??
原帖由 getterwing2 於 28-9-2009 02:11 PM 發表

爛面整DOA排球已經俾人覺得cheap, 六軸搖胸真係好野, 只係小小一個function, 就可以將隻忍外2整得比DOA排球更cheap更賤更低俗.

cheap,低俗都是現今市場求的東西,只要隻game好玩,我覺得冇問題,
原帖由 CIIA 於 30-9-2009 08:54 AM 發表

cheap,低俗都是現今市場求的東西,只要隻game好玩,我覺得冇問題,

可惜流暢度低左, 斷肢冇左變成消失, 血變左煙... 爽度大減.

well, 雙版本仲係各有各好.
原帖由 mushroom 於 30-9-2009 12:55 AM 發表
PS3 隻uncharted 1 聽講只有30%PS3機能,已經好靚,咁佢話第二集有90%PS3機能,咁咪靚過360??

其實好多公司~~~都仲未完全發揮出2部主機o既機能 :p
原帖由 黑色三連敗 於 30-9-2009 12:12 PM 發表

其實好多公司~~~都仲未完全發揮出2部主機o既機能 :p
因為開發成本貴...
昨天問過99城,部360係要加埋配件同game買,都差不多成3000元以上~~~最慘係睇唔啱game :unhappy: