Toysdaily 玩具日報

查看: 10141|回復: 46

大家點睇ht 隻 batman Original Costume, 因為想補購返~但值得追嗎?

大家點睇ht 隻 batman Original Costume, 因為想補購返~我近期追返套batman begin 真係幾好睇,攪到我想追返呢隻,但出面的市價起碼要18魚,大家覺得呢隻正嗎值得追嗎??希望大家比少少意見:65:
我都覺得原版衫好正
似番蝙蝠俠多d
對阿!!始終他較為流線型~比較原汁原味!!但真的好貴!!T_T
希望大家比d 意見因為呢個月好多野買又kiva 又 joker dx 但呢隻batman 真係好有型
大家估下呢隻會唔會出dx la??
唔可能出DX啦
頭像被屏蔽
大大係咪淨係上亞苦睇過,試吓依悲呀,可能仲多貨,有機會揾到平嘢。
另外一問,有冇大大有M記嗰隻 Batman Original? 佢官網啲圖大細太暗,睇唔清。因為M記嘅TDK版有唔少網友話掂,想知吓各位對呢隻Original版嘅睇法又點。
原帖由 燒賣 於 8-9-2009 03:24 AM 發表
大大係咪淨係上亞苦睇過,試吓依悲呀,可能仲多貨,有機會揾到平嘢。
另外一問,有冇大大有M記嗰隻 Batman Original? 佢官網啲圖大細太暗,睇唔清。因為M記嘅TDK版有唔少網友話 ...

我去過“呢bay“ 冇ar .....
原帖由 燒賣 於 8-9-2009 03:24 發表
另外一問,有冇大大有M記嗰隻 Batman Original? 佢官網啲圖大細太暗,睇唔清。因為M記嘅TDK版有唔少網友話 ...

如想買12吋Batman Original,唔揀HT不如唔好買.
M記隻TDK都仲可以同HT一較長短,隻Original...算吧啦.
ht隻Original真係我認為咁多間廠之中出得最正既電影batman
個比例極之一流 個樣亦比tdk版似電影多d:71:
到而家我都係最鐘意呢隻BATMAN
呢隻無可否認係極品 但18魚又真係幾貴
頭像被屏蔽
不值得  過13己不值得的了  (我自己覺得)
HT Batman 我剩係得 Original Costume.
做工一流! 唯一要"弹"嘅係踝關節太鬆, 冇 display stand 会企唔穩!
不過 18 魚真係太貴, 楼主三思! :67:
頭像被屏蔽
平平地買T 記果隻玩住先 :34: