Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

大家點睇ht 隻 batman Original Costume, 因為想補購返~但值得追嗎?

原帖由 neweasonlss 於 8-9-2009 01:14 AM 發表
大家點睇ht 隻 batman Original Costume, 因為想補購返~我近期追返套batman begin 真係幾好睇,攪到我想追返

呢隻,但出面的市價起碼要18魚,大家覺得呢隻正嗎值得追嗎??希望大家比少少意見:65:

太貴la...成千八百蚊...吾好益d「舊貨當brand new」抄家la...
Hottoys 同Medicom Batman(Original suit)我都有, Medicom果款係「矮身」半個頭...件袍又太長~
原帖由 WTF 於 8-9-2009 10:00 AM 發表
我覺得這款batman 值得入,不過18K就唔值la!
我都想追番,不過始終都未見到係15K樓下(因為我的maximum budget係15K)!

15k?
你買 8 隻都仲得
有冇興趣收購二手?我放俾你 10k only :71:
原帖由 ckwan 於 8-9-2009 10:38 AM 發表

15k?
你買 8 隻都仲得

有興趣!pm u ~
原帖由 sumsum.com 於 8-9-2009 10:37 AM 發表

太貴la...成千八百蚊...吾好益d「舊貨當brand new」抄家la...
Hottoys 同Medicom Batman(Original suit)我都有, Medicom果款係「矮身」半個頭...件袍又太長~

對阿sum 兄m 記那隻太矮了....但tdk 個隻就好得 我都有買,我等緊隻ht dx 同佢比一比!
我都較喜歡 original版 batman, 我只買了 ht 的.
18xx 又真係太貴....不過依家都好少地方有.

有時我覺得買玩具係買個感覺, 可能買完都係掉在床上...

如果afford得起又鍾意到震就買lor
原帖由 jeffloh 於 8-9-2009 10:52 AM 發表
我都較喜歡 original版 batman, 我只買了 ht 的.
18xx 又真係太貴....不過依家都好少地方有.

有時我覺得買玩具係買個感覺, 可能買完都係掉在床上...

如果afford得起又鍾意到震就買lor

完全同意!!不過每朝一起床望到佢地個種唔陏都好全神而且十分有型的氣勢,真係好滿足,雖然12吋活動冇山口,shf 咁好但個d detail 位係冇其他系列可以比美的~!!
頭像被屏蔽
原帖由 WTF 於 8-9-2009 10:57 AM 發表
Sor呀!係1.5K!

HAHAHA 係wow 你唔更正我都睇唔到!!
原帖由 ckwan 於 8-9-2009 10:38 AM 發表

15k?
你買 8 隻都仲得

SOR 我也誤會了~haha 繼續等有緣人~.
原帖由 Kevinhui 於 8-9-2009 01:35 PM 發表
早幾個月用9魚bid左隻ht第一代Original Costume. 我覺身型比tdk版好. 問題係面色和咀唇色太鮮. 要朋友幫手油過. 另一問題是斗篷太長. tdk版18魚我覺得不太值.

9魚你係邊度bid 超級靚價!!真係好想要
頭像被屏蔽

回覆 28# 的文章

呢隻先係我心水!!幾型!!
不如買新果款發光眼 + 可動眼 + 新貼身戰衣 + 改良body及身型.....

唔使比人食炒價, 又可以肯定係100%全新...
原帖由 Jimy 於 8-9-2009 02:32 PM 發表
不如買新果款發光眼 + 可動眼 + 新貼身戰衣 + 改良body及身型.....

唔使比人食炒價, 又可以肯定係100%全新...

訂左la 仲訂左2隻 tim...T_T不過我都係覺得舊個隻較classic 當然講手工及造形一定係dx 個隻好好多
我都好期待!!
頭像被屏蔽