Toysdaily 玩具日報

樓主: neweasonlss

大家點睇ht 隻 batman Original Costume, 因為想補購返~但值得追嗎?

希望找到la ~:64:
原帖由 neweasonlss 於 8-9-2009 14:36 發表

訂左la 仲訂左2隻 tim...T_T不過我都係覺得舊個隻較classic 當然講手工及造形一定係dx 個隻好好多
我都好期待!!

好奇想問下點解會訂隻?
同時展示兩個唔同造型?!
:^
因為來緊會後追bat pod and 想將repaint 左個個medicom tdk batman 頭配落去個dx 身度!!
諗起就正la ~
剛見到在也烏見到一隻仲bid 緊,不過冇頭ge 要14 魚,大家覺得點......真係心陏,但又冇頭....唉.,,,
冇頭都要14魚?! :50:
原帖由 機魔神棍 於 9-9-2009 02:04 AM 發表
冇頭都要14魚?! :50:

係咪好貴ar ...算la 我都係等下la .....因為我諗我都好少換頭所以有d 衝動......
原帖由 neweasonlss 於 8-9-2009 09:53 PM 發表
剛見到在也烏見到一隻仲bid 緊,不過冇頭ge 要14 魚,大家覺得點......真係心陏,但又冇頭....唉.,,,

無頭太貴了, 頭雕係HT的賣點之一呢!!
可能出o左DX後 D人會放隻 origin ver 出來.

yahxx之再仲有無try下d 街舖? (不過可能好貴...)
原帖由 jeffloh 於 9-9-2009 12:18 PM 發表

無頭太貴了, 頭雕係HT的賣點之一呢!!
可能出o左DX後 D人會放隻 origin ver 出來.

yahxx之再仲有無try下d 街舖? (不過可能好貴...)

未必!
DX ver 係 TDK, Original Costume 巳係 Batman begins 2nd ver.
除非HT会出 Original Costume 嘅 DX 版, D人先會放隻 origin ver 出來:67:
原帖由 riderfun 於 9-9-2009 01:39 PM 發表

未必!
DX ver 係 TDK, Original Costume 巳係 Batman begins 2nd ver.
除非HT会出 Original Costume 嘅 DX 版, D人先會放隻 origin ver 出來:67:

That's why I said "可能"
Hottoys
我都係喜歡 12" Batman The Dark Knight Ver 多D
超正 , 我都係剛剛入手 , 我其他牌子都有睇過 , 但眞係......比D相你睇下先^^

原帖由 andyng 於 10-9-2009 03:45 PM 發表
Hottoys
我都係喜歡 12" Batman The Dark Knight Ver 多D
超正 , 我都係剛剛入手 , 我其他牌子都有睇過 , 但眞係......比D相你睇下先^^

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs264.snc1/9124_ ...

雖然呢一隻現在好抵但為但你不等dx???
剛上也烏,隻batman original costume 無頭雕都要18魚死未,,,,,放棄了....:56:
頭像被屏蔽
對....我都睇到d 拍賣紀錄....唉.....我覺得也烏買野越來越貴.....好多炒家ar ....
頭像被屏蔽