Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

桃花雪 發表於 28-7-2016 06:56 PM
拉打真係要停下la............唔好做壞個名..........................

根本只係玩具商走火入魔為出商品先設計到咁
隻古迦真係令人感動~~~~~~~~而家等收第二隻貨~~~~~~:$
yugi 發表於 28-7-2016 07:43 PM
根本只係玩具商走火入魔為出商品先設計到咁

出埋d冇人買ge design,出黎做乜........唔會有好多個鎧武咁成功ga......
Somebody_Ex 發表於 28-7-2016 08:19 PM
隻古迦真係令人感動~~~~~~~~而家等收第二隻貨~~~~~~

希望有我份:help:

桃兄無訂咩~~~~~~~:what:

呢d梗係例牌兩隻,但係唔知夠唔夠貨派到俾我,我諗呢隻好多人都打孖黎:oh:
桃花雪 發表於 28-7-2016 08:41 PM
出埋d冇人買ge design,出黎做乜........唔會有好多個鎧武咁成功ga......

最乞人憎係佢地又要整但又知唔賣得要擺魂SHOP:cool:依家真係套套都一大堆出一兩集的配件
等埋0號就收得工~~~~~{:1_221:}
唔記得左鬧........搞咩笨大出條山寨版鎧武腰帶:53::53:
搞到我要焗住追返條日版食炒價:ice:
桃花雪 發表於 30-7-2016 11:21 AM
唔記得左鬧........搞咩笨大出條山寨版鎧武腰帶
搞到我要焗住追返條日版食炒價

原本都諗住播鎧武入翻條腰帶, 好在睇到老翻咁先無中招
睇咗youtube啲對港版鎧武的"個人見解",如果係真,咁瑞記都幾賤~~~:*
去精品見到實物, LOCKSEED個生果圖案只係貼紙來
pein 發表於 30-7-2016 03:11 PM
睇咗youtube啲對港版鎧武的"個人見解",如果係真,咁瑞記都幾賤~~~

睡記賤已經唔係第一日ge事:blame:
yugi 發表於 30-7-2016 05:33 PM
去精品見到實物, LOCKSEED個生果圖案只係貼紙來

我買左日版條腰帶先.....佢第時出唔出返原版行貨係第時ge事,最緊要而家有得玩:(
From twitter:D

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x