Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

今年新拉打:

仮面ьユФみリヲКユЭ/KAMEN RIDER EX-AID
睇啲分享,隻Lord Baron似乎幾好~~~~~{:1_228:}
攞咗隻 Rising Mighty~~~~質素唔錯~~~~終於可以將隻甩色舊版封印~~~~:blame:
pein 發表於 13-6-2016 11:55 PM
今年新拉打:

仮面ьユФみリヲКユЭ/KAMEN RIDER EX-AID

Ghost 收視咁弱做咗咁耐都無消息~~~~我以為會暫停唔拍拉打添~~~~:78:
Somebody_Ex 發表於 18-6-2016 04:29 PM
Ghost 收視咁弱做咗咁耐都無消息~~~~我以為會暫停唔拍拉打添~~~~

我都覺得係時候要抖下:(
Somebody_Ex 發表於 18-6-2016 04:29 PM
Ghost 收視咁弱做咗咁耐都無消息~~~~我以為會暫停唔拍拉打添~~~~

唔會啦,實做到去20作~~~~~{:1_195:}

依家年年都一大堆無意義的配件我都有少少想放棄唔想睇
Lord Baron做得好正:love:
終於睇完Amazons,真係好正~~~~~:$
pein 發表於 5-7-2016 07:11 PM
終於睇完Amazons,真係好正~~~~~

但到了後期主角同小守一集乞人憎過一集, 反而仁叔就越來越型
yugi 發表於 5-7-2016 07:45 PM

阿悠都真係幾牆頭草下~~~:ice:
yugi 發表於 5-7-2016 07:45 PM

我未睇晒~~~但都有同感~~~~~:ar:

係秋葉原幾乎買咗 SHF 50周年版∼∼∼但見到成品質素∼∼∼同埋啲做到好 hea 嘅屋仔∼∼即刻打退堂鼓{:1_216:}

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
望住隻真骨終極古迦,再睇下隻EX-aid,真係流哂兩行眼淚出嚟~~~:help:
pein 發表於 28-7-2016 05:57 PM
望住隻真骨終極古迦,再睇下隻EX-aid,真係流哂兩行眼淚出嚟~~~

拉打真係要停下la............唔好做壞個名..........................:(