Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

好型~~~~~~~~~~~~:handshake:
[OT]
無買到 SHF 吉田~~~~~不過唔覺唔覺儲咗超人飛機仔模型~~~~平平哋細細盒幾慳位:)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Somebody_Ex 發表於 31-7-2016 12:39 PM
[OT]
無買到 SHF 吉田~~~~~不過唔覺唔覺儲咗超人飛機仔模型~~~~平平哋細細盒幾慳位

~~~~~~~~~~{:1_377:}
我隻古迦仲未有:26:

我第二隻同蒸粉訂都未收到 call{:1_215:}

因乜解究啊桃兄~~~~~{:1_197:}
Somebody_Ex 發表於 31-7-2016 03:04 PM
我第二隻同蒸粉訂都未收到 call

可能有d鋪頭遲d先到....希望係咁:60:
pein 發表於 31-7-2016 03:14 PM
因乜解究啊桃兄~~~~~

我都好想知{:1_373:}{:1_373:}
終於封印咗一隻舊版 Kuuga~~~~~:)舊嗰隻對眼啲色完全淡晒~~~~~身型有一種說不出的奇怪~~~~以前都無咁覺~~~~:78:
Somebody_Ex 發表於 1-8-2016 01:11 PM
終於封印咗一隻舊版 Kuuga~~~~~舊嗰隻對眼啲色完全淡晒~~~~~身型有一種說不出的奇怪~~ ...

以前同裝著比梗係覺得佢正:DD

我果兩隻對眼已經變左透明:cool:
未出真骨前,我幫佢對眼補番色,真係嘥顏料了~~~{:1_206:}
Somebody_Ex 發表於 1-8-2016 01:11 PM
終於封印咗一隻舊版 Kuuga~~~~~舊嗰隻對眼啲色完全淡晒~~~~~身型有一種說不出的奇怪~~ ...

小心點, SHF入盒後一排會溶膠成隻痴立立:cool:
yugi 發表於 2-8-2016 12:38 PM
小心點, SHF入盒後一排會溶膠成隻痴立立

算啦~~~~封印咗就算~~~~應該無咩機會攞番出黎~~~~:(
蒸粉RX車$*).............................:Q
yugi 發表於 2-8-2016 12:38 PM
小心點, SHF入盒後一排會溶膠成隻痴立立

嚇得我即刻搵返幾隻出黎睇...........好彩果幾隻都冇咩事:(