Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

Somebody_Ex 發表於 2-5-2017 10:54 AM
CJ 終於有架坐得似樣 GE 車啦~~~~~

出埋Agito,DCD,響鬼就fit哂啦~~~~:love:
Super 1 架哈利警車實在太正~~~~就咁擺係枱都霸氣十足~~~~{:1_377:}
pein 發表於 2-5-2017 03:40 PM
出埋Agito,DCD,響鬼就fit哂啦~~~~

比我賣晒堆車先好出
今日為咗社長重出湖再訂新拉打 SHF~~~~:!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
攞咗 A 哥~~~~真係感動到呢~~~~~:$

不過唔知會唔會褪色~~~~~:cool:

大叔到手~~~~舊嗰兩隻即刻比下去~~~~:36:
真骨 E 哥~~~~FangJoker 應該走唔甩~~~:!

nation開催商品

本帖子中包含更多資源

x

知唔知幾時開訂?

突然先醒起!! Blade的紅心wild係唔係仲未出過:no:, 連試版都無出現過?
其他未出過的有?
Kuuga----
AGITO---G3 MILD? V1裝着系統{:1_374:}
龍騎---
Faiz---想佢出主要怪人, 最好出龍!!
劍----紅心wild, 綠Joker, 白Joker, Missing Ace個3隻
響鬼---..............得主角有出!?
Kabuto---Hyper Gatack
Den-O---
Kiva---4色 kiva, 4色混合型態, Saga, OVA的Arc, OVA的Rey
Decade---
W---
OOO---....太多奇奇怪怪
Fourze---
Wizard---黃金Infinity
鎧武---金蘋果,銀蘋果,黑蘋果, 奇異果,士多啤利?
Amazons---主角的怪人型態?
EX-AID
Drive---量產型:(<-----出唔出都無所謂. 仲有~電影版有隻金色邊有寶石的RIDER
Ghost---Dark Ghost,  量產型Dark Necrom <-----出唔出都無所謂
-----------------------------------------------
youtube見到奇怪rider form合集 https://www.youtube.com/watch?v=sIzVgoM4XS4

cavalry01 發表於 10-9-2017 01:30 AM
突然先醒起!! Blade的紅心wild係唔係仲未出過, 連試版都無出現過?
其他未出過的有?
Kuuga----

我好鍾意 Wild Chilace~~希望有一日見到出 SHF
另外亦想要 KIVA Kiva Form

上次隻 Dark Kabuto 領咗貴快貨~~~今次重點等魂限算啦~~~:67:
E 哥攞咗~~~心口頂端兩支記憶體好易唔見~~~頭先拆件換件時突然飛咗唔知去邊度~~~好驚呀:69:

E 哥真係出得好精細~~~:$

本帖子中包含更多資源

x