Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

[quote]Somebody_Ex
今次抽 DCD 盒蛋同各路朋友一樣抽中 Sad 貨~~~~白油花位係正心口~~~~:cool:
pein 發表於 25-2-2016 12:22 AM
其實可唔可以補咁尐拉打SHF,先開新Line~~~

J、Wild卡里斯、type TRIDORON等成十世~~~

我真係好恨有隻 SHF Wild Chalice~~~~以前裝著無出到~~~而家 SHF 全無消息~~~手上只係有隻極魂頂住下~~~~:(
Somebody_Ex 發表於 28-2-2016 11:03 PM
今次抽 DCD 盒蛋同各路朋友一樣抽中 Sad 貨~~~~白油花位係正心口~~~~

今日剛收到,我隻DCD冇乜QC問題~~~:shiny:
隻地帝咁耐都未到:unhappy:

到左啦......................
yugi 發表於 29-2-2016 07:19 PM
到左啦......................

咁睇黎我呢邊都好快會有{:1_377:}
桃花雪 發表於 29-2-2016 09:09 PM
咁睇黎我呢邊都好快會有

我收咗貨啦∼∼∼∼∼{:1_208:}
Somebody_Ex 發表於 1-3-2016 02:38 PM
我收咗貨啦∼∼∼∼∼

終於出齊~~~~~~~~~~~:$
吉田要 314 , 巴魯坦要 334~~~~重貴過 UA ~~~~真係有啲癲~~~~:60:
我今日見到DCD賣499仲癲~~~~~{:1_237:}
pein 發表於 3-3-2016 08:42 PM
我今日見到DCD賣499仲癲~~~~~

499 咪係吉吉個建議零售價囉~~~~~{:1_201:}
Somebody_Ex 發表於 3-3-2016 09:51 PM
499 咪係吉吉個建議零售價囉~~~~~

下~~~{:1_206:}
好耐冇買過街貨啦~~~{:1_218:}
暫時對 SHF 超人有所保留~~~~~全因股關節個設計太難睇~~~~UA 設計得好啲~~~~:67:
怪獸就因應成本高同巿場需求比較低~~~~應該出無幾多款~~~~~{:1_224:}
硬係覺得狼阿巧身形怪怪哋~~~~~:cool: