Toysdaily 玩具日報

9月份三國盒圖and官圖! (太史慈,許諸,荀彧,special set 呂布)

http://www.koaoisora.com/viewthread.php?tid=5196&extra=page%3D1
唔識post相,要大家自己搞,sorry!:64:
好心bandai搞好D啦,出舊模已經令人好失望架啦,個盒重要畫得禁球奇,肯定無人買啦:53:
搞到我都唔係幾想買,但我話過一定要儲齊全套(因為我三國迷,正宗三國/三國傳都係。我買左第一隻就話儲齊...)我又無舊模,如果唔係我都唔買...:70:

唔識 post 相咪學下 law :35:
你條 link 唔回覆又睇唔到 ~
邊個咁得閒去 apply 個 a/c 黎 reply 為左睇你呢個 post o既圖呢 ?:66:
原帖由 華偉度諾艾德嘉 於 31-8-2009 12:00 PM 發表
唔識 post 相咪學下 law :35:
你條 link 唔回覆又睇唔到 ~
邊個咁得閒去 apply 個 a/c 黎 reply 為左睇你呢個 post o既圖呢 ?:66:

十分同意:ar:
你真係好cute, 又好搞笑... 真係好q 搞笑...
咁如果出港男寫真集,叫做太史慈,許諸,荀彧,呂布 ....

咁你又買 ??:58:

回覆 5# 的文章

唔會,我只會買模型

回覆 4# 的文章

!@!%%#!@%#:what:
:38: 同意2#,強貼拜服