Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[佬模寫真] Medicom RAH 12" COBRA 哥布拉 コブラ (加圖)

靚圖:71:
d相真係正到冇野講:handshake:

Nice, THANKS!

看到樓主說漫周果段...好像似曾相識...我年少時也有同樣的經歷呢(樓主可能正也是我同校同學?!!) 漫周的海報,我今天還存不少丫!

哥布拉...他的產品我也買了不少...當年...十多年前早在日本yahoo以高價bid了"TURTLE"號回來玩...M記以前出的哥布拉...衫確...溶到今天...好像"丐幫"了! *灰* :59:

Walkmachine 的照片...真的很完美呢! 最喜歡飲酒的...確很配合得恰到好處! Thank you!! 照片存下了...

男兒熱血硬派! :74: 今天下班...去現時點找這家伙...這版本...唉...這海盜...真利害...    :!
原帖由 mr.elljay 於 15-8-2009 13:54 發表
睇到呢張圖真系氣絕!!大大你太強了∼:70:

認同!!:$ 好彩入一入o黎,如果唔係真係錯過左一個誠意好post~!!:71:
原帖由 trumanso 於 20-8-2009 11:23 AM 發表
認同!!:$ 好彩入一入o黎,如果唔係真係錯過左一個誠意好post~!!:71:

勁呀.............幅圖好靚...............

e幅十足十CG圖:71: 正
如果medicom出埋"地獄十字軍"內果隻零式就正啦, 順手出埋lady啦,佢同零式都算兄妹機(設定有提過)
walkermachine大大...想問下件乾濕褸同皮褸係邊度買嫁?Thz!!
原帖由 Gilman 於 23-8-2009 04:02 PM 發表
walkermachine大大...想問下件乾濕褸同皮褸係邊度買嫁?Thz!!

等我幫版主答你.應該係皆旺地庫,買星戰過多1間入面處.但好似加左價了.
多謝各位回覆及鼓勵 ^_^
近排已開始積極留意D女素體, 好多款好多"size":(  , 想砌個典型Cobra girl , 做好再post上黎 !
koto23大大 : 我係Aaron Kwok 校友:he:
宮澤熹一大大 : Medicom出Lady就正喇...不過我覺得機會頗微...市面出過有一款Lady不可動12" figure, 遇到好價會入佢黎陪哥布拉~
Gilman大大: 乾濕褸=皆旺地庫, 皮褸=廣華街商場仔(當日平幾十...)
原帖由 WalkerMachine 於 24-8-2009 03:44 PM 發表
多謝各位回覆及鼓勵 ^_^
近排已開始積極留意D女素體, 好多款好多"size":(  , 想砌個典型Cobra girl , 做好再post上黎 !
koto23大大 : 我係Aaron Kwok 校友:he:
宮澤熹一大大 : Medicom出Lady就正喇...不過我覺得 ...

女方面我推介Cool Girl:58:
本来都無買呢隻嘢,但睇到 WM 大大 post 旣 cobra......心郁咗......最後都係買咗....

拍的實在太好了!!偶像!!!

回覆 71# 的文章

期待樓主的典型Cobra girl !!