Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[佬模寫真] Medicom RAH 12" COBRA 哥布拉 コブラ (加圖)

thx老師 :handshake:
warxv老兄:揾到好嘢記住單声:D  我返而想返睇tv , 又, 彩色新漫只睇到第5期( Douglas兄借的), 之後幾期唔知有冇機會睇lu.,聽講中文版冇出哂。
K66大大, 嗰張其實係Blade Runner劇照, 本身有個Harrison Ford喺度食麵, 我copy咗少少佢嘅皮膚texture上去:he: .....睇睇吓呢張相好似....日本酒廣告....哈哈!

7星俠大大 : 好主意..不過你呢支槍的確要襯返呢個30年代黑幫look:p

ball0009大大 : 唔好意思呃咗你...其實隻Lady係細細隻嘅Konami盒蛋, 我Key 上去的 ^_^:  , 其實有D衝動用隻12" 女body自改 ...
今日動漫會場見售八魚中

good price !! :46:
d新圖冇得頂!
原帖由 WalkerMachine 於 3-8-2009 20:09 發表
thx老師 :handshake:
warxv老兄:揾到好嘢記住單声:D  我返而想返睇tv , 又, 彩色新漫只睇到第5期( Douglas兄借的), 之後幾期唔知有冇機會睇lu.,聽講中文版冇出哂。
K66大大, 嗰張其實係 ...

啊!即是說,酒杯和前景的酒瓶,是你自己找來的小物呀!好細心!!讃!!
係續上次隻超合金IRON GEAR批相後,另一次令人印像難忘的作品.
感謝樓主的圖片 !!

小弟也入了 , 沒辦法太喜歡到時件衫爛先算 !!

樓主的圖太強了 , 令人感動 . 男人的浪漫不只是高達吧 !!

:71: :71: :71:
八魚中......距離我o既目標價不遠矣:D
Thanks for sharing these great PS pix from Cobra, he sure a legend hero in my heart.:71:

原帖由 NAVIgator 於 4-8-2009 03:45 PM 發表

OT.....seems like bigbro NAVIgator has gone into 12 figure collection already:58: .....so kubrick.....12".....kubrick......12" :77: Ha.........ha......
can the cigarette be removed?
:$ the above new pic are perfect
thx 各位支持:64:
K66大大 : 只有揸住嗰隻杯係另key的。本來冇冰,跟住Mrs WalkerMachine話" 杯whisky冇rocks嘅?" ...咁我又幫佢加咗冰囉!

3fire大大:高達嘅主角點好打,但永遠都被"社會制度"牽制住,哥布拉就係"遊俠"。如果一個有哥布拉性格同能力嘅人放喺高達嘅世界,我諗佢唔會參軍....唔係害怕,而係不屑...其實我想講,"男人的浪漫"形容哥布拉的確會適合好多^_^
ultimatekuuga大哥:可以夾硬monk出,但就有個窿喺咀度。:oh:

ball0009大大:原來"哥布拉-六勇士" 2010年會出TV動畫喎!!!
原帖由 WalkerMachine 於 5-8-2009 01:11 AM 發表
thx 各位支持:64:
K66大大 : 只有揸住嗰隻杯係另key的。本來冇冰,跟住Mrs WalkerMachine話" 杯whisky冇rocks嘅?" ...咁我又幫佢加咗冰囉!

3fire大大:高達嘅主角點好打,但永遠 ...

同意樓主的說話 !! :handshake: :handshake: :handshake:
好正呀
:love: :love: :71: :71: :71:
原帖由 NAVIgator 於 4-8-2009 03:45 PM 發表

師兄知唔知街價邊度有八魚中賣?

回覆 59# 的文章

聽講一出當日有街鋪賣八魚半,不過第二日都賣九魚...金牛lu~~
yahoo auction一開始都有人放呢個價, 家下當然俾人bid 哂啦~~

而家要玩Cobra, 要俾多少少lu:79: