Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[佬模寫真] Medicom RAH 12" COBRA 哥布拉 コブラ (加圖)

我睇到你對哥布拉好有heart:$
:71: 好強啊
響手掌入面貫鐵線就可以揸槍
我鍾意第一版多d, 即係鬼山尚丈版.
支魔幻槍太短!!同埋無左支毒蛇77左輪同腰帶槍帶!!
spidey123大大 : 你用衣車 ? 勁!~~我中學家政有學過...但全忘了, 當年亦係請鎗的:shy:
K66大大 : 100%同意- 玩盡佢咪抵番囉
布歐大大 : 唔通d膠喺日本冇事淨係喺香港溶?!?!?!
GunLap大大 : 如鍾意哥布拉就去馬吧 ! 我自己真係玩得好開心^_^
icyhugs 大大 : 呢隻正嘢係Jazzblues大大自改gar http://www.toysdaily.com/discuz/ ... C%A9%D4%2Bjazzblues
Doug : 虫師已升天價....唔敢諗lu
cybster大大 : 餓咗哥布拉產品太耐, 30年喇 ! 終於等到,實在好興奮.... 玩咗成個禮拜都唔放手。
宮澤熹一大大 : 原來Medicom將出嘅"未整容版"會有槍同槍袋....不過唔會為支槍而入自己唔特別喜好嘅未整容哥布拉lu
新圖好堅~~!!好正....
想問吓太空倉D背景圖...原本係出自..?
原帖由 MAX 於 3-8-2009 04:52 PM 發表
新圖好堅~~!!好正....
想問吓太空倉D背景圖...原本係出自..?

第1,3張係Star trek 劇照 , 第2張....唔記得咗:time:
:71: 好ENJOY睇你每一個POST!!
1個字嘩:71:
我都搵到那"咬輪",不過唔多喜歡,仍然努力中!新的相片好正!!
我都溫左幾期COBRA了,睇到第6期.
我最想知點樣拍BAR台飲酒個張.
哥布拉吾一定很揸左輪的...又抽下水先:73:
Where can you find the LADY?
thx老師 :handshake:
warxv老兄:揾到好嘢記住單声:D  我返而想返睇tv , 又, 彩色新漫只睇到第5期( Douglas兄借的), 之後幾期唔知有冇機會睇lu.,聽講中文版冇出哂。
K66大大, 嗰張其實係Blade Runner劇照, 本身有個Harrison Ford喺度食麵, 我copy咗少少佢嘅皮膚texture上去:he: .....睇睇吓呢張相好似....日本酒廣告....哈哈!

7星俠大大 : 好主意..不過你呢支槍的確要襯返呢個30年代黑幫look:p

ball0009大大 : 唔好意思呃咗你...其實隻Lady係細細隻嘅Konami盒蛋, 我Key 上去的 ^_^:  , 其實有D衝動用隻12" 女body自改 ...