Toysdaily 玩具日報

[玩具報告]魂SPEC-宇宙之騎士

原帖由 redfish 於 24-7-2009 10:08 AM 發表

碧加斯大腿是合金, 仲有body的4條合金支架

Thanks redfish大佬!!
SORRY!!昨晚太累冇睇清楚~~~
剛剛先起身:49:
原帖由 mr.elljay 於 24-7-2009 10:29 AM 發表
Thank your sir~~~

呢只咁睇落都系算了,等Armor Plus版

呢次笨大失策了:43:
armor plus 呢次搶魂spec生意了:34:
點解我對佢好似無乜印象咁呢:80:
老師好快手~~~~:DD  

就咁睇真係心大心細~~~唔知買唔買好~~~又唔知Armor Plus出成點~~~始終都係鍾意Teknoman Blade多過Pegas~~~~:49:
原帖由 mr.elljay 於 24-7-2009 10:29 AM 發表
Thank your sir~~~

呢只咁睇落都系算了,等Armor Plus版

Agree x 2 (唔中意魂spec咪等Armor Plus)
thx for the report!
不過略閻太膠.......
500 - 600 就ok..........
影得咁靚!?  :@
hm....又要對鏡講: 中唔到我...中唔到我.... :75:
:71: 好詳細~~~唔該老師兄的玩後報告~~~不過價錢又真係幾貴吓~~~:62:
:handshake:  thank you loc
:70: 實在忍無可忍(破產啦!!!!!!!)
好耐無見過玩具老師發post:73:
Good THX
好正呀~
Thanks for sharing.
原帖由 hehemimi 於 24-7-2009 12:37 PM 發表

Agree x 2 (唔中意魂spec咪等Armor Plus)
?ib_____DE4vt9lRn

有同感:58:
暫時只看圖, D-boy好似外型上比不上舊模型.

定係回憶總是美好的?
隻D Boy 點睇都係SHF 的質素同大少…咁計隻碧加斯咪好貴?:50: 咗
合金郁下都千千聲?MG 都4 ~5 千日元先有交易、Robot魂越買越貴、遲d 1/144 SHCM Pro 獨角獸仲突破一萬日元,近日玩具的訂價係咪儍咗?:70:
但期實呢隻外觀同可玩性都幾好,我覺得平翻一半就差唔多!(發夢中:34:)