Toysdaily 玩具日報

[玩具報告]魂SPEC-宇宙之騎士

多謝老師的報告!雖然我幾鍾意佢,但係呢個月太多勁野出.......:44: ......
support Lo C:71:
:no: 个人觉得一点都不好 大失所望 照片上看整体没有质感 细部也不够 还不如小时候的组装套件呢!!!:what:
暫時放棄∼∼ 膠左d∼  呃∼∼ 都係唔要啦
:71: 多謝老師噶詳盡分析啊,呵呵,成篇野介紹得好仔細同詳盡。:60:雖然好中意 :70: 但系個價實在系太貴了
個骨架唔係合金咩? 我仲以為魂spec d骨架全係合金 (大部份位置).
原帖由 暗黑王風雷 於 24-7-2009 10:05 AM 發表
個骨架唔係合金咩? 我仲以為魂spec d骨架全係合金 (大部份位置).

碧加斯大腿是合金, 仲有body的4條合金支架
0甘快手寫完又影埋相
good review!!抵讚!!:43:
睇完報告
完全唔洗買呢set 野啦!:66:
Thank your sir~~~

呢只咁睇落都系算了,等Armor Plus版
真不错!:71:
多謝老師 的報告, 請問有關

可以做到呢個姿態,好滿意,都係0果句,小心"手腕的圓波仔~好驚整爛"

是否類似 六神合体 的 基恩 的 黑色近膊頭關節 的 軟膠 or 是硬膠 ? thanks!
Thx 4 sharing~!
好似幾好玩咁∼!!:)
聽完老師講
咁我就可以 pass la
唔係話唔係全金屬唔買 . 但係關節 d 幼細位都應該用金屬等無咁易爛
原帖由 勇者降臨 於 24-7-2009 10:39 AM 發表
聽完老師講
咁我就可以 pass la
唔係話唔係全金屬唔買 . 但係關節 d 幼細位都應該用金屬等無咁易爛

唔係化,魂specEVA都有金屬關節位喎