Toysdaily 玩具日報

查看: 10539|回復: 15

[PSP]Sony推“日本金色”版PSP

看來,Sony也學會了老任的變色大法,定期便推出不同配色的PSP來刺激掌機市場,從NDSL搶出一些關注。

Sony今天宣佈,將在2月22日推出金色PlayStation Portable,名稱定為“PlayStation Portable Japan Gold”,售價則為標準的2萬790日元。這將成為PSP的第六款配色版本。

除此之外,Capcom還將在同一天和Sony一同發售特別版“Monster Hunter Portable 2nd Hunters Pack”PSP套裝,目前價格等資訊尚未公佈。

果然突然開始出遊戲特別版的psp了

不過這隻香檳金也不錯...
Looks interesting but Im glad I don't like!
除此之外,Capcom還將在同一天和Sony一同發售特別版“Monster Hunter Portable 2nd Hunters Pack”PSP套裝,目前價格等資訊尚未公佈。

Hv price la , need @^))) YEN, only hv 22,222 for sale:no::no::no:

:handshake::handshake::handshake:
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/P2nd/
都唔錯:)
生肉袋不錯
另我諗起會唔會學九巴咁遲d出部曉變色既psp...

抹螢幕用生肉太強了,還有幾款選擇 :DD
我要毒生肉~~~
唔炒的話又好似幾抵喎... 有得諗...
原文章由 mirage 於 11-1-2007 06:22 PM 發表
果然突然開始出遊戲特別版的psp了

不過這隻香檳金也不錯...

係唔係叫借game 呃錢?XD
原文章由 hime 於 12-1-2007 01:46 AM 發表
另我諗起會唔會學九巴咁遲d出部曉變色既psp...

放入雪櫃變色:he:
唔錯~?
我一定買
好彩係新年後出
出咁多隻色真係可以推銷咩?