Toysdaily 玩具日報

查看: 15470|回復: 5

[分享討論] 蜘蛛俠《邪惡六人組》成員曝光 The Amazing Spider Man: Sinister Six

以下是早幾日從網上看到的消息:
《邪惡六人組》成員曝光:
http://hypesphere.com/?p=30032

http://moviesoon.com/news/2013/12/the-teaser-trailer-for-the-amazing-spider-man-2-is-here/

有網友將 The Amazing Spider Man 2 裡的神秘彩蛋「解密」。按SONY"一年出一套蜘蛛俠電影"的計劃:
2016年上演 The Amazing Spider Man 3
2017年上演 Sinister Six 或 Venom 獨立電影
2018年上演 The Amazing Spider Man 4

幾乎能確定以下6位會出現在《邪惡六人組》裡,其他4位應該第3集會登場,單挑隻揪唔夠打,跟著八爪魚博士就集合6人一齊打。如果HT全部出哂,相信我只會買綠魔和八爪魚博士,仲有Venom我都好鍾意,因為我從漫畫和遊戲機接觸得佢地多D,其他個幾位唔係好熟,除非造型好吸引先會買!不過我都係會優先買在X-men先,HT快D出啦!

犀牛人同禿鷹以前睇卡通成日都有出場,經常比蜘蛛仔玩!!!
拿兩集電影比較, 我覺得第2集悶左D. 希望唔好1集弱過1集啦
回復 3# bigtomm

X-men都就上畫,我ASM 2都未仲有時間去睇....
見到犀牛人就唸起佢在墳場無啦啦俾失敗的man打獲金
我真係唔知有呢隊組合..............