Toysdaily 玩具日報

查看: 11096|回復: 6

[新品消息] psp/wii Kamen Rider Climax Heroes

11月29日推出既新 Rider GAME  (仮面ライダー 超クライマックスヒーローズ), 雖然我一集都冇玩過, 因為 wii/psp 個畫面實在太過 .... 個人黎講真係頂唔順 ... 同埋呢每集都分別不大, 主要都係加新入 rider ...

而最新既消息指, 隻GAME 會加入 11月推出既 RIDER小說人物 Kamen Rider Cyclone ... 不過好似話只係 ARTwork ... 仲未用得 ...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
d 拉打game開始有d 悶...............:(
d 拉打game開始有d 悶...............
滴滴仔 發表於 21-11-2012 10:47 AM

同 gundam vs gundam 差5多 ... :(
同 gundam vs gundam 差5多 ...
Vince 發表於 21-11-2012 10:48 AM

我上個week down load 左個隻手機拉打 game ..
都唔好玩/.......好快就Delete 左了

反而玩緊隻 deity wars..非常好玩..:$
第一集DOWNLOAD過來玩,基本上玩法簡單~~~格鬥 + 儲卡
第一集DOWNLOAD過來玩,基本上玩法簡單~~~格鬥 + 儲卡
williamhychan 發表於 21-11-2012 01:23 PM

玩法 簡單 我唔覺得係問題 ... fans 向黎講, 有得用 rider 格鬥 已經夠 ... 問題係 d 畫面 仲係 PS2 年代 ... 如果佢出得好 d 出係 ps3/xbox 我一定會買黎玩 ...
PSP版雖每集差不多,但都有改變;今集加咗多D超人,操作有D唔同咗!

哩隻GAME志在睇番超人秘殺技:D