Toysdaily 玩具日報

查看: 13117|回復: 17

白銀武士———Nissan Fairlady Z Megatron

又可能係成本問題,「麥小姐」既重量下降,原設右手係炮既佢冇啦啦變左二刀流,不過咁樣反而有殺氣好多,面相俾人話弱智,望多兩眼覺得其實都幾邪下
色澤比GTR文更似真車,但qc明顯差左,架車買番黎已經花左dd,玩多兩玩變埋戰損版
長話短說....
優點:腿部變形簡化,修長,有女人味(誤),之前GTR文比較臃腫
       接地性強化,多左pose可以擺,之前GTR文好難企得穩
       人車兩形態比例良好,之前GTR既手短到不堪
缺點:因腿部變形簡化,小腿中空,極度礙眼,之前GTR文較扎實
       呢個系列既缺點依舊,肩部令人嘆息
車部mode

淑女mode(大誤)

今次接地性令人滿意,變身功夫漢~

日產雙雄

夫妻檔(極大誤)

雌雄對決!(巨大誤)

總覺得呢個系列頭兩隻只屬實驗品,未能盡善盡美,希望黎緊既會有改善,anyway,兩隻各有各好,都值得一玩!
等緊心水車及人物中~~:!

Anyway, thanks for sharing.
雙劍...好型
原帖由 影武者 於 5-7-2009 05:35 PM 發表
雙劍...好型
以呢個系列黎講渣劍應該好過渣炮:71:
the photo is too dark bord chai:58:
原帖由 c.hemoss 於 5-7-2009 07:24 PM 發表
the photo is too dark bord chai:58:

你部腦/mon問題:45: 我調好晒d光暗架啦:45:
I bought blue vers.but no time to take pics with it................. :79:

Thx pics pal!  :71:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 5-7-2009 08:18 PM 發表
I bought blue vers.but no time to take pics with it................. :79:

Thx pics pal!  :71:
藍色好似同金色&灰色唔係好夾,今次我覺得佢係麥加登:34: 唔會好似上次咁
支持下妳喇!:^
原帖由 狂四郎 於 6-7-2009 03:16 PM 發表
支持下妳喇!:^
thx十卜:$
well, 我都覺得相暗左D.

樓主雖然有校過色, 但你確定你部MON色水正確嗎? 有校過色嗎?
定係你用MAC唔使校?
原帖由 francis_lks 於 6-7-2009 05:45 PM 發表
well, 我都覺得相暗左D.

樓主雖然有校過色, 但你確定你部MON色水正確嗎? 有校過色嗎?
定係你用MAC唔使校?

我個mon色水冇問題:78:
我自己睇,d相ok bo,黑位ok扎實:)
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 7-7-2009 12:11 PM 發表
老麥車型時係咪同而家MOVIE DELUXE版大皇蜂差不多大細?

嗯!兩者唔係差好遠:78:
good ar>>:71: :71: