Toysdaily 玩具日報

查看: 9589|回復: 12

[新品消息] [EAGLEMOSS] 1/8 NISSAN Fairlady Z -- 全100期組合式模型

繼上年推出1/8 GT-R35之後,
EAGLEMOSS將於下年1月開始發行新一架組合式大比例模型車:
NISSAN Fairlady Z

網站:http://www.fairladyz-collection.jp/

Wow 1:8 , 相當吸引, 供完會, 應該都要超過 HK$10K , 負擔唔起 ~~:63:
i don't like to collect them weekly, so pass:ar:
回復 1# sundaydriver

今次D部唔吸引禾,唔會考慮。
加上部R35都末買,我等緊香港有冇公司攪到英國版,
要知道外國版同曰版爭—陪價錢,上次mp—23己中過招鳥,
所以就算買都一定等。反而係我對deagostini部林寶好有興趣
回復  sundaydriver

今次D部唔吸引禾,唔會考慮。
加上部R35都末買,我等緊香港有冇公司攪到英國 ...
大鳥先生 發表於 12-10-2013 03:07 PM

哩部我都要考慮下。。。:67:
林寶最衰唔係S。。。
嘩! 同惡魔之Z一樣係S30, 如果有我喜歡的褐色就更好了...
我都考慮緊入唔入坑好...
哩部我都要考慮下。。。
林寶最衰唔係S。。。
sundaydriver 發表於 12-10-2013 10:43 PM

今次部林寶做得好似幾好,我應該會入。
回復 1# sundaydriver

謝謝大大的資訊分享
嘩! 同惡魔之Z一樣係S30, 如果有我喜歡的褐色就更好了...
我都考慮緊入唔入坑好...
DarkKnight 發表於 12-10-2013 11:30 PM

哩個坑確係易入難出。。。:67:
嘩!其實諗諗下,100期,入齊的話真係幾係嘢!
入會首期就話約一舊水樓下,但之後每期要供舊幾水!都幾肉赤!
NISSAN Fairlady Z 我幾鐘意,但真係要諗諗先決定入唔入!
但師兄話英版平啲,有冇資料可以睇下呀?
我想知英版會有咩車款。
謝。
嘩!其實諗諗下,100期,入齊的話真係幾係嘢!
入會首期就話約一舊水樓下,但之後每期要供舊幾水!都 ...
LOLO121 發表於 21-10-2013 11:24 PM

:65: 其實Eaglemoss唔同DeAgostini。。。
Eaglemoss既英國版暫時係出d完全唔同既野,
而且亦係只接受英國本土訂購,
反而仲難訂過日版。。。
你可以參考下佢既主頁:
http://www.eaglemoss.com/default.aspx

況且日本Eaglemoss只係啱啱開始出第二部車,
二手市場較為窄,
唔似DeAgostini咁易儲番。

如果真係有興趣既話,
哩個point真係要考慮下!
i don't like to collect them weekly, so pass
ygat2005 發表於 11-10-2013 08:44 PM
唔明點解要夾硬分100期{:1_195:}感覺上佢地嘥咗好多RESOURCES喺分件包裝上, 而又令整體收集成本高好多, 不過呢個可能係佢既MARKETING STRATEGY, 或者佢做過RESEARCH如佢轉做一期過既模型可能無咁多人買添
放埋果三隻變形金剛Z車一齊就正啦{:1_226:}