Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] TF3 megatron 一影 (15P)(相片已修復)

大約在兩星期前入手的麥加登, 其實之前已忍了很久, 結果都是受唔住誘惑~
外形: 全身比例均勻, 應該會'好抽得'
可動性: 大幅提升, 擺任何甫士都冇難度
最鐘意: 附加武器, 手肘有雙關節
最唔鐘意: 面部

多謝觀看
all photos are dead............

老實講,三代麥無一次面相係靚既...(又,其實除了OP有咩個movie角色係靚樣架)
這次的麥面相起碼花了點點心思(聽說大細眼是對應故事的內容),
亦聰明地用塊破斗篷蓋著頭,遮住個樣,方便接受不了大細眼的玩家各取所需。

等出了糧我也去買了:handshake:

ps:反而這次的V class OP大哥不比麥吸引,等死貨再出手好了:78:
not bad :73:
講變形,佢其實都算幾直接,所以我興趣不大(我係玩樂派,以可玩性行先)
反而dotm中我對 cyberverse條line更有興趣,暫時當係legends class,變形都簡單,但今次搞d"裝備"、"基地"增加左可玩性,而且比rotf果d,d cable隱藏得更好,加上size同價錢應該會可接受範圍